Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Μια μέρα με πολύ contouring στο ioannis hair & beauty team!

Μια μέρα με πολύ contouring στο ioannis hair & beauty team!

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να «χωρέσεις» στις τάσεις κάθε εποχής; Να λατρέψεις τα χρώματα και τα αντισυμβατικά χτενίσματα; Να κάνεις είσοδο σε άνοιξη & καλοκαίρι, με όλες τις θριαμβευτικές προϋποθέσεις;
IOAN 1 Στο Χαλάνδρι αλλά και στο Κολωνάκι στα κομμωτήρια ioannis hair & beauty team, ο προβολέας πέφτει πάνω σου ώστε να σου χαριστεί ένας μακρύς κατάλογος με συμβουλές, tips, ιδιαίτερες επιλογές, με σκοπό να συνθέσεις το στυλ σου από την αρχή, ακολουθώντας, χωρίς να αφομοιώνεσαι, τις κορυφογραμμές της σύγχρονης μόδας.
ΙΟΑΝ 5 Τόσες εκτενείς τοποθετήσεις γύρω από την επισήμανση της ομορφιάς σου, θα δυσκολευτείς να βρεις κάπου αλλού. Στα ioannis hair & beauty team, το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, υπό την εποπτεία του βιρτουόζου Ιωάννη, θα σου λύσει κάθε απορία, θα σε πείσει ότι μια αλλαγή αφήνει την πόρτα ανοιχτή για να βρεις μόνη σου το δικό σου στυλ.
ΙΟΑΝ 6 Και επειδή τα κομμωτήρια ioannis hair & beauty team αγαπάνε τις καινοτομίες & τις νέες προτάσεις ό,τι έχεις ακούσει για φωτοσκιάσεις contouring στο μακιγιάζ η ομάδα του ioannis hair & beauty team «πρώτη» απ’όλους εδώ και 17 περίπου μήνες το contouring το χρησιμοποιεί και στα μαλλιά.
IOAN 2 Το ίδιο καλά με το πρόσωπο μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ίδια τεχνική και στα μαλλιάς και να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα, ερχόμενη από το παιχνίδι με τις σκιές (contouring) και το φως εκτός από συναρπαστικό, υπάρχει για να τονίζει το αρχετυπικό οβάλ (που είναι το ζητούμενο), αλλά και για να αναδεικνύει όλα τα ωραία χαρακτηριστικά, που υπάρχουν σε κάθε πρόσωπο.
Είναι τόσο φυσικό το αποτέλεσμα που όλοι θα νομίζουν ότι τα μαλλιά σου ανοίγουν από τον ήλιο, γι’ αυτό και μοιάζεις με την Πενέλοπε Κρουζ στην ταινία «Φανφάν ο Τουλίπας»!
ΙΟΑΝ 3 ΙΟΑΝ 4


Subscribe