Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

ΜΑΧΑΛΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΜΑΧΑΛΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΜΑΧΑΛΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

: 4
: 5 min
: 15 min

Made @ Home με την Ντίνα – 3/2/2018

Υλικά
  • Για την κρέμα
  • 600 ml γάλα
  • 60 γρ. κορν φλάουρ Γιώτης
  • 3 κουτ. σούπας σιρόπι τριαντάφυλλο
  • 2 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη Fytro
  • Για το σερβίρισμα
  • 1 φάκελο σοκολάτα με γεύση φράουλα σε σταγόνες Γιώτης
  • Σιρόπι τριαντάφυλλο
  • Ροδοπέταλα
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο από το γάλα, το κορν φλάουρ και το σιρόπι τριαντάφυλλο και ανακατεύουμε.
  • Βήμα 2 Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με την καστανή ζάχαρη να ζεσταθεί καλά. Ρίχνουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να δέσει η κρέμα.
  • Βήμα 3 Γεμίζουμε τα μπολάκια με την κρέμα και κρυώνουμε στο ψυγείο.
  • Βήμα 4 Σερβίρουμε ραντίζοντας με σιρόπι τριαντάφυλλου, σοκολάτα με γεύση φράουλα και ροδοπέταλα.