Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Μαγειρεύουμε για τη «Γέφυρα Ζωής», τιμή μας!

Μαγειρεύουμε για τη «Γέφυρα Ζωής», τιμή μας!

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Γέφυρα Ζωής διοργανώνει μία ξεχωριστή εορτή με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018.
Το ΙΕΚ MASTER σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ έχει αναλάβει το μπουφέ των καλεσμένων και… νόστιμες εκπλήξεις αναμένονται να μας εντυπωσιάσουν!
Κορυφαίοι Chef και Pastry Chef της Λέσχης σε συνεργασία με τους Σπουδαστές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ MASTER θα δημιουργήσουν πιάτα γεμάτα γεύση, έμπνευση και… αγάπη!
Ευχαριστούμε πολύ τη «Γέφυρα Ζωής» και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Διονύση Γουράνιο για την όμορφη πρωτοβουλία του και την ευκαιρία που μας έδωσε να γίνουμε κι εμείς μέλη της όμορφης αυτής συντροφιάς!
Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας για τις πρώτες ύλες που προσέφεραν με ιδιαίτερη χαρά και ευαισθητοποίηση!
Τα παιδιά μαζί με τους και οι εθελοντές της Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. θα σας παρουσιάσουν ένα δείγμα των δυνατοτήτων τους, και θα σας προσφέρουν λίγη απ’ τη μαγεία της μοναδικότητάς τους!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 1 Δεκεμβρίου 2018, στης 18:00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Ελληνικό Μολύβι».
Εθελοντικός ΠολυχώροςΔημιουργίας ΈκφρασηςΠαιδιών & Νέων με Αναπηρία
ΙΕΡΑ ΟΔΟ 154 & ΝΑΞΟΥ(Στάση μετρό Ελαιώνας)
Ευγενική παραχώρηση δήμου Αιγάλεω
Συνεχίζουμε το έργο μας ……
Μια Ξεχωριστή Γιορτή Ετοιμάζει “Η Γέφυρα Ζωής” για την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, που στηρίζουν οι εξής: η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις μαζί με το ΙΕΚ MASTER, την ΜΕΑΤ PRO, την GLOBAL FOOD,  ο Φούρνος του Σάκη, Αυγά Κουρσός Παναγιώτης, Λαχανικά Σωτήρης Καστανης