Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Μάρτιος στο Hilton Αθηνών!

Μάρτιος στο Hilton Αθηνών!

Το Hilton Αθηνών υποδέχεται την άνοιξη με μία σειρά από εκδηλώσεις και νέα μενου. Επισκεφθείτε το Hilton και απολαυστε: vegan πιάτα στο Βυζαντινό, έκθεση ζωγραφικής στο Aethrion, βραδιά γευσιγνωσίας κρασιών “Thema Παυλίδης” και Full Moon Party από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

Wine Tasting στο Aethrion
Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 από τις 18:00-22:00 το Aethrion υποδέχεται τον κο Παναγιώτη Κυριακίδη, Διευθυντή και οινολόγο του κτήματος Παυλίδη, ο οποίος θα παρουσιάσει 3 εξαιρετικές ποικιλίες κρασιού που μπορείτε να απολαύσετε συνοδεία φρέσκων ανοιχτών σάντουιτς στην τιμή των €18 το άτομο.
Μάθε περισσότερα

Νέο vegan μενού στο Βυζαντινό
Χωρίς κρέας ή ζωικά προϊόντα, αλλά με όλη τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για ένα ελαφρύ και υγιεινό lunch break, τα νέα vegan πιάτα του Βυζαντινού όπως Ταρτάρ παντζαριού με ρόκα και Λιγκουίνι με λαχανικά, θα σας ενθουσιάσουν.
Μάθε περισσότερα

 

BREEDER x HILTON
H γκαλερί THE BREEDER παρουσιάζει έργα του ζωγράφου Σ. Καραμανώλη στο Aethrion all-day lobby bar του Hilton στο πλαίσιο της συνεργασίας THE BREEDER x HILTON. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου 2018 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Μάθε περισσότερα

 

Full Moon Party
Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς και compiler, επιστρέφει στις 31 Μαρτίου στο Galaxy Bar με θέα όλη την Αθήνα, στο καθιερωμένο πλέον Full Moon party!
Μάθε περισσότερα


Related Posts

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ… ΨΑΡΙΑ!

ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ… ΨΑΡΙΑ!

Αναρίθμητες οι παροιμίες και τα λογοπαίγνια στη γλώσσα μας. Όχι τυχαία βέβαια! Η χώρα μας είναι από τις πλουσιότερες σε ψάρια και θαλασσινά. Ψάρια πεντανόστιμα που μας δίνουν αμέτρητες συνταγές για φαγητά και μεζεδάκια που απολαμβάνουμε όλο το χρόνο. Είναι απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή […]

Από το εργαστήρι του παππού, στο παστουρματζίδικο ΜΙΡΑΝ!

Από το εργαστήρι του παππού, στο παστουρματζίδικο ΜΙΡΑΝ!

H oικογένεια και ο παππούς Μιράν φθάνουν το 1922 από την Καισάρεια της Καπαδοκίας στην Χίο και στη συνέχεια στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην παλιά Κοκκινιά, όπου στο μικρό, τότε, εργαστήρι, που στήνουν, συνεχίζουν την παράδοση που κουβαλούν. Την παρασκευή παστουρμά και σουτζουκιού…! Σήμερα, στο ιστορικό […]