Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Λαμπερά εγκαίνια στο νέο πολυχώρο ομορφιάς “Coco Make it Yours” στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής!

Λαμπερά εγκαίνια στο νέο πολυχώρο ομορφιάς “Coco Make it Yours” στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου πολυχώρου ομορφιάς “Coco Make It Yours” στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής, στην οδό Αγίου Ιωάνου 82. Οι δύο ιδιοκτήτριες του καταστήματος και γνωστές make up artists Χριστίνα Βλασιώτη και Βίκυ Άγκο υποδέχτηκαν με  μεγάλη χαρά πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν  να  κάνουν τις αγορές τους και να ευχηθούν για νέο τους ξεκίνημα.

Η πολυετή επιτυχημένη πορεία των δύο ιδιοκτητριών αποτέλεσε την αφορμή για την δημιουργία του πρώτου δικού τους καταστήματος, ενός χώρου υψηλής αισθητικής με παροχή κορυφαίων υπηρεσιών ομορφιάς που συνδυάζουν παράλληλα την πώληση γνωστών brands, καλλυντικών και αρωμάτων.

Όλοι οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στο ολοκαίνουργιο κατάστημα και ενημερώθηκαν για τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει, όπως manicure- pedicure, θεραπείες άκρων, υπηρεσίες προσώπου, make up για κάθε περίσταση, τοποθέτηση βλεφαρίδων καθώς και για τα προϊόντα ομορφιάς που μπορεί να βρει κανείς στο  “Coco Make It Yours” . Η βραδιά απογειώθηκε μέσα από τις μουσικές επιλογές του Δημήτρη Ουγγαρέζου.