Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου | Για το αβγό που έκανε την κότα και τα αβγά που έκανε η κότα…

Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου | Για το αβγό που έκανε την κότα και τα αβγά που έκανε η κότα…

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας, ξεκινάμε αύριο!
Για 7η χρονιά οι φίλοι της μαγειρικής και του καλού φαγητού, στην αγκαλιά της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου αναζητούμε τη νοστιμιά του ταξιδιού μέσα από τις γεύσεις.
Συνεχίζουμε και σας καλούμε όλους σε δράσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Παγκόσμια Παραδοσιακή και Σύγχρονη Κουζίνα.
Στο φετινό μας ταξίδι πρώτος καπετάνιος μας θα είναι ο Παναγιώτης Μενάρδος (σεφ-ιδιοκτήτης του εστιατορίουM-eating Mykonos)
Θα έχει πολλά μυστικά να μοιραστεί μαζί μας με ένα από τα πιο σημαντικά υλικά στη μαγειρική:
Το αβγό!
Κυρίως για το πως το διαχειριζόμαστε, τη σημασία του στη διατροφή μας και κάποιες παρασκευές που μπορεί να φαίνονται απλές αλλά έχουν τον τρόπο τους ή περίπλοκες αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να τις κατανοήσουμε και να τις κάνουμε κτήμα μας.
Για το αβγό λοιπόν που έκανε την κότα και για τα αβγά που έκανε η κότα…
Το ραντεβού μας είναι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας, στην Πλατεία Άνω Μεράς αύριο Τετάρτη 29/1/20, ώρα 06:00 μμ.
Με την ευκαιρία της πρώτης αυτής φετινής συνάντησης θα κόψουμε και την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της Λέσχης μας (μια προσφορά του ζαχαροπλαστείου Casa Dolce).
Οι εκδηλώσεις μας είναι πάντα ανοικτές σε όλους.
Είμαστε άλλωστε γνωστοί σαν η μεγάλη νόστιμη και άτυπη μαγειρική συλλογικότητα του μηδέν ευρώ, που διατηρεί ανοικτές τις πόρτες της σε όλους τους φίλους, κατοίκους, εργαζομένους και επισκέπτες της Μυκόνου!
Χαρά μας η προσφορά στον τόπο μας.
Τα υλικά και οι πρώτες ύλες γενικώς καλύπτονται εξ ιδίων ή από τους ίδιους εσάς τους φίλους της Λέσχης.
Η αίθουσα είναι προσφορά της Τοπικής Κοινότητας Άνω Μεράς του Δήμου Μυκόνου.
Ενίοτε επισκεπτόμαστε επαγγελματικούς χώρους, εστιατόρια, φούρνους, ψαραγορές, καφενεία, τυροκομεία κ.ά. με την ευγενική χορηγία και πρόσκληση των ίδιων των επιχειρήσεων. .
Μαγειρεύουμε σε δρομους, κήπους, πλατείες…
και συνεχίζουμε!
Με ανοικτές πόρτες και νόστιμες προκλήσεις.
Σας περιμένουμε


Related Posts

ΠΙΤΑ ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ

ΠΙΤΑ ΡΑΤΑΤΟΥΙΓ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία υπέροχη συνταγή της Ντίνας, η οποία προσφέρει ένα πλούσιο κοκτέιλ βιταμινών και μετάλλων που σχετίζονται με την καλή οστική υγεία και την υψηλή θωράκιση του ανοσοποιητικού.

ΠΙΤΑ-ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

ΠΙΤΑ-ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία ιδανική πρόταση για όλες τις ώρες τις ημέρας, με υπέροχη γεύση και υψηλή διατροφική αξία Τα βλήτα είναι μια εξαιρετική πηγή σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Περιέχουν βιταμίνη Κ, β-καροτένιο (προβιταμίνη Α) , βιταμίνη C, φυλλικό οξύ, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη B6, μαγνήσιο, κάλιο και μαγγάνιο.Subscribe