προορισμός…γεύση!

Στη παλιά Αθήνα θέλησε να μας ταξιδέψει η μεγάλη και αγαπημένη μας εταιρία 3άλφα. Το dinanikolaou.gr βρέθηκε εκεί τη Τρίτη 12 Ιουνίου στο προαύλιο της Τεχνόπολης στο Γκάζι για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της μοναδικής αυτής εταιρίας.
Μοναδικός χώρος , μοναδικό ντεκόρ ήταν πραγματικά σαν να βρισκόμασταν στην Αθήνα του 60 , σαν να είχαμε γυρίσει το χρόνο πίσω και βρεθήκαμε ξαφνικά εκεί στη μικρή γειτονιά όπου όλα ξεκινήσαν. Στο Πειραιά του 1968 , δύο αδέρφια ο Ευάγγελος & Νικόλαος Καραγεωργίου, σκεφτήκαν πως πλέον θα έπρεπε να πουλάνε τυποποιημένα τα όσπρια και το ρύζι.
Η τυποποίηση και συσκευασία των προϊόντων ήταν αναγκαία και σ’ αυτή στράφηκε η εταιρεία από την ίδρυσή της. Εδώ και 50 χρόνια, προτεραιότητα της 3αλφα είναι η παραγωγή ποιοτικών και υγιεινών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.
Στο κυριακάτικο τραπέζι καθίσαμε όλοι , με τα τόσα ωραία τραπεζομάντιλα , για λίγο ξεχαστήκαμε , ακούσαμε και μάθαμε πολλά για την εταιρία. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα μετά από 50 χρόνια έρχεται πρώτη στη προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τους ανταγωνιστές της. Δεν είναι τυχαίο που άντεξαν τόσα χρόνια τις διάφορες δυσκολίες που πέρασε και περνάει η χώρα μας διότι στη 3άλφα ότι κάνουν το κάνουν με μεράκι και αγάπη και επιλέγουν πάντα ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά! Θέλουν να κρατήσουν την αυθεντικότητα,  αυτή την ιδέα που είχαν κάποτε δύο νέοι το 1968.
Η αλήθεια είναι πως καθημερινά βρίσκονται στα σπίτια μας , στα τραπέζια μας. Έτσι λοιπόν είχαμε την δυνατότητα να ταξιδέψουμε και γευστικά στα 50 αυτά χρόνια καθώς είχαν δημιουργήσει 6 διαφορετικά μενού που αντιπροσώπευαν την κάθε δεκαετία που πέρασε η εταιρία.
Ήταν ενδιαφέρον να δούμε πως το κάθε μενού είχε στοιχεία των γαστρονομικών συνηθειών της αντίστοιχης δεκαετίας αλλά και του διαφορετικού τρόπου που τα ρύζια και τα όσπρια 3αλφα ήταν παρόντα σε κάθε μία από αυτές.
Θα κρατήσω αυτό που ανέφερε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ, κος. Άγης Καραγεωργίου «Στην 3αλφα μεγαλώσαμε μαζί με τους Έλληνες καταναλωτές, όπως βέβαια και μαζί σας, και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε. Τα μανίκια μας παραμένουν σηκωμένα, η δουλειά μας είναι εξίσου σκληρή, και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, αμείωτη». Νομίζω πως εδώ τα λέει όλα , από όλους μας το dinanikolaou.gr ευχόμαστε να τα χιλιάσετε !

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Ευχαριστούμε Ντίνα μας

Απάντηση