20΄ | 1 ώρα + 50΄ | 6 μερίδες | – | [printfriendly] |
Ένα τραπέζι Ελλάδα… στη Λάρισα! | |
Υλικά | Εκτέλεση |
Για το πέστο θυμαριού
|
Για το πέστο: Βάζω στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα πολτοποιώ μέχρι να φτιάξω μια πάστα όσο γίνεται πιο λεία. Την αφήνω στην άκρη.
Για το ρολό: Προθερμαίνω το φούρνο στους 200ºC. Ανοίγω το κρέας σε μια επίπεδη επιφάνεια και το πασπαλίζω και στις δύο πλευρές με το μίγμα BBQ mix. Aπλώνω στην επιφάνειά του το πέστο και τυλίγω το κρέας σε σφικτό ρολό. Το δένω πυκνά με σπάγκο μαγειρικής. |