προορισμός…γεύση!

Στο φετινό διαγωνισμό Great Taste Awards, που είναι τα βραβεία «Όσκαρ» της γεύσης, όπου φέτος περίπου 500 γευσιγνώστες κριτές δοκίμασαν τυφλά και αξιολόγησαν 12.366 προϊόντα από όλο τον κόσμο, ξεχώρησαν και βράβευσαν 3 προϊόντα Simply Greek.
Συγκεκριμένα:

Φράουλα & Βασιλικό
Ένας εξαιρετικός συνδυασμός του βασιλιά των βοτάνων με το ζουμερό λατρευτό σε όλους φρούτο. Μαγεία σε με φρυγανία, ψωμάκι αλλά και με τυριά, αλλαντικά, κρεατικά, γλυκά. Η Ελληνική απάντηση στην Cranberry Sauce της γαλοπούλας των εορτών! Τα σχόλια των Κριτών : «λατρεύουμε το χρώμα, με εξαιρετική ποσότητα φρούτου και την ζεστασιά του βασιλικού που είναι άριστα ισορροπημένο»

Τομάτα, Μαστίχα με Δυόσμο
Φόρο τιμής στην μοναδική μαστίχα! Ένας συνδυασμός υπέροχος με την φρεσκάδα του δυόσμου στην επίγευση και την ζεστασιά της μαστίχας στο άγγιγμα της γλώσσας. Σάλτσα, ντιπ, άλειμμα, βάση πίτσας, μαγειρευτά… Τα σχόλια των Κριτών: “Πρωτότυπη ιδέα, έντονο χρώμα και ιδιαίτερο άρωμα. Πλούσια υφή τομάτας και ισορροπημένη γεύση. Ενδιαφέρουσα και δροσερή στον ουρανίσκο”.

Γλυκόξινη Σάλτσα
Μία σάλτσα πρωτότυπη με πιπεριά και αμύγδαλο. Μοναδική με κοτόπουλο και χοιρινό, εξαιρετική με ζυμαρικά, απίστευτη με τυριά και αλλαντικά. Τα σχόλια των Κριτών : “Ζωντανό και έντονο χρώμα με νότες καπνιστής κόκκινης πιπεριάς. Τα αμύγδαλα δίνουν μία τραγανή υφή και μία πολύ ευχάριστη γεύση”.

Σημειώστε ότι τα δύο από τα βραβευμένα φέτος, Τομάτα, Μαστίχα με Δυόσμο & Γλυκόξινη Σάλτσα είναι από την σειρά Simply Greek for Wise Greece – του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης. Αποκλειστική σειρά για το σκοπό της Wise Greece μη κερδοσκοπική Κίνηση, όπου τα κέρδη από πωλήσεις προϊόντων από μικρούς έλληνες παραγωγούς γίνονται τρόφιμα για ανθρώπους σε ανάγκη, που περήφανα στηρίζουμε. Μέχρι στιγμής η σειρά Simply Greek for Wise Greece έχει προσφέρει πάνω από 3000 μερίδες φαγητού από τις πωλήσεις της!
Αυτά τα 3 νέα βραβεία έρχοναι να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα 10 ανεβάζοντας το σύνολο των βραβείων Great Taste στα 13 και μαζί με τα 3 Olymp Awards το γενικό σύνολο βραβείων γεύσης της Simply Greek είναι στα 16.

Εθνικής Αντιστάσεως
Αυλώνας Αττικής 19011 (ΤΘ48)
Τηλ : 22950 41736
www.simplygreek.gr
[email protected]

 

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση