Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η Barilla σε ταξιδεύει στον απόλυτο γραστρονομικό προορισμό!

Η Barilla σε ταξιδεύει στον απόλυτο γραστρονομικό προορισμό!

Κάθε πακέτο ζυμαρικών Barilla κρύβει έμπνευση, πάθος και φυσικά απόλαυση. Η μαγειρική είναι αδιαμφισβήτητα ενα δημιουργικό ταξίδι στις αισθήσεις…και όχι μόνο.
Η Barilla σε προσκαλεί στον κόσμο της Ιταλικής απόλαυσης με οδηγό τις πολυσυσκευασίες ζυμαρικών, ταξιδεύοντας σε στην Πάρμα!
Ξεδίπλωσε το “Master of Pasta” ταλέντο που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε κάθε εβδομάδα μοναδικά σκεύη κουζίνας αλλά και το μεγάλο δώρο στο τέλος του διαγωνισμού. O μεγάλος διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει aπό αρχές Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.
Βρες στις πολυσυσκευασίες Barilla με την ειδική σήμανση «Μεγάλος Διαγωνισμός», τον μοναδικό κωδικό, καταχώρησέ τον στο επισκέψου το www.barillamastersofpasta.gr,  και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους τυχερούς που θα διεκδικήσουν μαγειρικά σκεύη με την υπογραφή της Barilla, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι με 3 διανυκτερεύσεις στην Πάρμα της Ιταλίας, για να ζήσει την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στην Academia Barilla!
Μοιράσου με την παρέα σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα τη μαγεία της Ιταλικής κουζίνας και βγες κερδισμένος!


Related Posts

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία συνταγή της αγαπημένης μας Ντίνας με έντονο μεσογειακό χρώμα αλλά και γεύση! Τα σπαγγέτι ολικής άλεσης είναι πολύ πλούσια σε θρεπτική αξία, καθώς παρέχουν μεγάλη ποσότητα βιταμινών της ομάδας Β που ενδυναμώνουν το νευρικό σύστημα και ταυτόχρονα ενισχύουν το μεταβολισμό.

ΒΟΥΤΥΡΑΤΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ

ΒΟΥΤΥΡΑΤΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Η απόλυτη συνταγή της αγαπημένης μας Ντίνας, η οποία σάς προσφέρει τη δυνατότητα να ενισχύσετε γευστικά το ανοσοποιητικό σας! Όλα τα υλικά που περιλαμβάνονται δημιουργούν ένα μοναδικό κοκτέιλ υγείας.Subscribe