Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η Τηνιακή Κουζίνα στο Evi Evane

Η Τηνιακή Κουζίνα στο Evi Evane

Μια εξαιρετική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρεβρέθηκαν την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στο Εστιατόριο Evi Evane. Η Τήνος για δεύτερη, συνεχόμενη φορά εμπιστεύτηκε το διάσημο, ελληνικό μπιστρό για την προβολή των προϊόντων του και της κουζίνας του.
img_6019-web
img_6045-copy

Η αντιδήμαρχος της Τήνου κ. Αναστασία Δεληγιάννη και η διευθύντρια του ΕΟΤ στη Γαλλία, κ. Δήμητρα Βοζίκη, υποδέχτηκαν γάλλους δημοσιογράφους και φίλους της Τηνιακής κουζίνας φροντίζοντας να κάνουν γνωστή την όμορφη Τήνο με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού.

Η διευθύντρια του ΕΟΤ στη Γαλλία, κ. Δήμητρα Βοζίκη και η κ. Αναστασία Δεληγιάννη, αντιδήμαρχος Τήνου.
Η διευθύντρια του ΕΟΤ στη Γαλλία, κ. Δήμητρα Βοζίκη και η κ. Αναστασία Δεληγιάννη, αντιδήμαρχος Τήνου.

Η chef Ντίνα Νικολάου μαζί με την Τηνιακή μαγείρισσα Νικολέτα Φωσκόλου, μαγείρεψαν και πρόσφεραν μοναδικά εδέσματα του αγαπημένου νησιού φροντίζοντας ιδιαίτερα τις γεύσεις.
img_5762b img_5783b

Τρουφάκια κοπανιστής με ξερά σύκα
Τρουφάκια κοπανιστής με ξερά σύκα
Βολάκι Τήνου με άρωμα δεντρολίβανου και παξιμαδάκια Τήνου
Βολάκι Τήνου με άρωμα δεντρολίβανου και παξιμαδάκια Τήνου
Σεσκουλοπιτάκια Τήνου με γραβιέρα Τήνου
Σεσκουλοπιτάκια Τήνου με γραβιέρα Τήνου
Πρασινάδες με αγκιναράκια, λιαστή ντομάτα και λούζα Τήνου και βινεγκρέτ με πετιμέζι
Πρασινάδες με αγκιναράκια, λιαστή ντομάτα και λούζα Τήνου και βινεγκρέτ με πετιμέζι
Χοιρινό «κοκκινιστό» με πουρέ φασολιών Τήνου
Χοιρινό «κοκκινιστό» με πουρέ φασολιών Τήνου
9-web
Η μπύρα ΝΗΣΟΣ από την Τήνο κέρδισε τις εντυπώσεις…
Τραγανά φύλλα μπακλαβά με κρέμα λουκούμι Τήνου και Κεφές με παστέλι
Τραγανά φύλλα μπακλαβά με κρέμα λουκούμι Τήνου και Κεφές με παστέλι

Τα αμυγδαλωτά Τήνου έφθασαν κατευθείαν από το νησί από τρία διάσημα, παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία. Μεσκλιές, Halaris Patisserie και Δ. Μπον.
img_6093-web

Η χαλαρή ατμόσφαιρα έκανε τους καλεσμένους απολαύσουν την ελληνική φιλοξενία και παράδοση. Φεύγοντας, πήραν μαζί τους μοναδικά παραδοσιακά δώρα από την κ. Δεληγιάννη, έχοντας σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφή βραδιά.
5895-web img_5920-web img_5976-web img_5983-web img_6101-web


Related Posts

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Εύκολη τάρτα που χρησιμοποιούμε τα μήλα με 2 διαφορετικές τεχνικές. Τριφτά γίνονται μια γρήγορη μαρμελάδα και καραμελωμένα στο τηγάνι με άρωμα βανίλιας. Τη σοκολάτα γάλακτος μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μπίτερ, λευκή ή απλή κουβερτούρα.

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Τα μύδια είναι από τα πιο νόστιμα θαλασσινά. Σε συνδυασμό με τη ρετσίνα γίνονται ένα εκπληκτικός μεζές. Αν θέλετε, μπορείτε να τα συνοδέψετε με ένα χιονάτο ριζάκι και θα έχετε ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια.



Subscribe