προορισμός…γεύση!

Τα ΣΠΙΤΙΚΑ είναι η νέα σειρά ψυγείου της Παλίρροια η οποία περιλαμβάνει τις πιο αγαπημένες ελληνικές συνταγές, μαγειρεμένες με μεράκι και με τα καλύτερα συστατικά έτσι όπως τις μαγειρεύει η γιαγιά μας. Αυθεντικές  και πεντανόστιμες οι συνταγές από τη σειρά ΣΠΙΤΙΚΑ της Παλίρροια φέρνουν την αγάπη των γιαγιάδων μας… από το σούπερ μάρκετ στο ψυγείο του σπιτιού μας!
Με κεντρικό μήνυμα ΄΄Όπως της γιαγιάς μας’’  η Παλίρροια μας αιφνιδιάζει με το χιούμορ της, εξηγώντας ότι χάρη στα Σπιτικά καλομαγειρεμένα φαγητά της, όλες οι γιαγιάδες μπορούν τώρα πια να ζήσουν κι αυτές το όνειρό τους, όπως για παράδειγμα να ταξιδέψουν μέχρι και στην μακρινή Μαδαγασκάρη. Χαλάλι τους, αφού υπάρχει η Παλίρροια! Αυτή είναι η βασική ιδέα της επικοινωνίας που, αυτήν την περίοδο, εστιάζει στο πιάτο-βασιλιά και συνώνυμο της Σαρακοστής, τα θρυλικά χειροποίητα ντολμαδάκια Παλίρροια.

Παράλληλα είναι στον αέρα και η διαφήμιση για τη βασική σειρά ετοίμων γευμάτων σε κονσέρβες και Πιατάκια Παλίρροια με μήνυμα ‘’Παλίρροια, δίνει γεύση στη Σαρακοστή’’. Σε αυτήν την περίπτωση η έμφαση δίνεται, φυσικά, στις νηστίσιμες γεύσεις Παλίρροια που συνδέονται διαχρονικά με τα Σαρακοστιανά μας τραπέζια. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα νέα πιατάκια μερίδας 200g που κυκλοφόρησαν με 3 αγαπημένες συνταγές τον Ιανουάριο και διατίθενται στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Palirria:
Η εταιρεία «Palirria» παράγει από το 1957 υγιεινά και νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Έλληνα  εξαγωγέα  έτοιμων γευμάτων και αποτελεί το Νο1 παραγωγό Ντολμά στον κόσμο, με βραβεύσεις από 3 διεθνείς οργανισμούς, το International Quality Institute στις Βρυξέλλες (Βραβείο Ανώτερης Γεύσης), το FineFood στην Αγγλία (Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης) και το MondeSelection International Quality Institute, επίσης στις Βρυξέλλες  (Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας). Σήμερα, εξακολουθώντας να έχει ως επίκεντρο την ποιότητα και τη γεύση, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων, εμπνευσμένων από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Terrific

Απάντηση