Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η Παλίρροια έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της και φέτος στην HORECA 2020

Η Παλίρροια έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της και φέτος στην HORECA 2020

Με ένα εντυπωσιακό φωτεινό περίπτερο στο κέντρο της Αίθουσας 4 καλωσόριζε η Παλίρροια τους  χιλιάδες επισκέπτες που, παρά το τσουχτερό κρύο, τίμησαν με την παρουσία τους την HORECA 2020 και την ίδια.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, όπως κάθε χρόνο, να δοκιμάζουν τα προϊόντα της εταιρείας, με τα 5 διαφορετικά ήδη ντολμά να κλέβουν τις εντυπώσεις! Φέτος για πρώτη φόρα, η Παλίρροια έδωσε επίσης την ευκαιρία στο κοινό να δει πως φτιάχνονται τα ντολμαδάκια, καθώς ειδικευμένο προσωπικό τύλιγε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης την πεντανόστιμη γέμιση – βασισμένη στην ίδια σπιτική συνταγή από το 1957- στα τρυφερά αμπελόφυλλα. Με αυτόν τον τρόπο έπεισε και τους πιο δύσπιστους ότι τα ντολμαδάκια Παλίρροια είναι χειροποίητα και χωρίς συντηρητικά!

Επιπλέον, η νέα σειρά ψυγείου Σπιτικά, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, με τις αγαπημένες κλασσικές ελληνικές συνταγές, όπως παστίτσιο, μουσακά, γεμιστά, ντολμαδάκια και άλλα, να παίρνουν τα εύσημα για την νοστιμιά και την ποιότητα τους!  
Η Παλίρροια είναι η Νο1 ελληνική εταιρεία σε εξαγωγές ετοίμων γευμάτων σε όλο τον κόσμο. Οι αυθεντικές της συνταγές ταξιδεύουν σε περισσότερες από 50 χώρες, ενώ η εταιρεία είναι ο Νο1 παραγωγός ντολμά παγκοσμίως.

Λίγα λόγια για την Palirria:
Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η εταιρεία «Palirria» παράγει από το 1957 υγιεινά και νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Έλληνα  εξαγωγέα  έτοιμων γευμάτων και αποτελεί το Νο1 παραγωγό Ντολμά στον κόσμο, με βραβεύσεις από 3 διεθνείς οργανισμούς, το International Quality Institute στις Βρυξέλλες (Βραβείο Ανώτερης Γεύσης), το Fine Food στην Αγλλία (Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης) και το Monde Selection International Quality Institute, επίσης στις Βρυξέλλες  (Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας). Σήμερα, εξακολουθώντας να έχει ως επίκεντρο την ποιότητα και τη γεύση, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα έτοιμων γευμάτων, εμπνευσμένα από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Εγγραφείτε στο newsletter!

Ευχαριστούμε!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή

Ο ιστότοπος της Ντίνας Νικολάου θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εισάγετε σε αυτή τη φόρμα, μόνο για να επικοινωνήσει ενημερωτικά μηνύματα.

Subscribe