Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η νέα συσκευασία της ΝΗΣΟΣ έτοιμη για την Αυστραλία

Η νέα συσκευασία της ΝΗΣΟΣ έτοιμη για την Αυστραλία

img_4210-webΗ ΝΗΣΟΣ στην Ελλάδα
Το καλοκαίρι του 16 η μπύρα ΝΗΣΟΣ της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, έκλεισε 3 χρόνια παραγωγής και διάθεσης στην αγορά.
Με τρεις κωδικούς ( ΝΗΣΟΣ Pilsner, ΝΗΣΟΣ Organic All Day Lager, ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ), σε φιάλη και βαρέλι, οι μπύρες ΝΗΣΟΣ βρίσκονται σήμερα σ’όλη την Ελλάδα, στα κεντρικά υποκαταστήματα των αλυσίδων λιανικής ΑΒ Βασιλόπουλος, Θανόπουλος Σκλαβενίτης, My Market, και INKA. Στα Cash&Carry METRO και The MART, σε καλές κάβες, σε καταστήματα με βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα. On line, η ΝΗΣΟΣ διατίθεται αποκλειστικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Yoleni’s.
Οι μπύρες ΝΗΣΟΣ των Κυκλάδων προσφέρονται στα σημαντικότερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, στους καταλόγους πολλών ποιοτικών εστιατορίων αλλά και στους χώρους εστίασης των Μουσείων της Ακρόπολης, Μπενάκη, Ισλαμικό και Γουλανδρή. Ακόμη, συνοδεύουν τα περισσότερα επιβατικά πλοία του Αιγαίου, αποτελώντας έναν άξιο πρεσβευτή της Τήνου και των Κυκλάδων στους εκλεκτούς καλεσμένους της χώρας μας.

Εξαγωγές στην Αυστραλία, νέα συσκευασία
Λόγω της μεγάλης ζήτησης στην εσωτερική αγορά που εξαντλεί την παραγωγή της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο, οι εξαγωγές παραμένουν στοχευμένες και περιορισμένες στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, το Βέλγιο όπως και στην αγορά της μακρινής Αυστραλίας όπου η ΝΗΣΟΣ αναπτύσσεται σταθερά.
Οι νέες συσκευασίες 6 pack που δημιουργήθηκαν κατ’αρχάς για την Αυστραλέζικη αγορά λειτουργούν σαν πρεσβευτές της Τήνου και των Κυκλάδων προσκαλώντας τους Αυστραλούς φίλους της ΝΗΣΟΣ σε ένα νοητό ταξίδι στον παράδεισο του Αρχιπελάγους. Το δημιουργικό υπογράφει ο εκ Θεσσαλονίκης σταθερός συνεργάτης της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο Rob Snow.


Subscribe