Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η Μeatpro στο Skywalker Education Festival 2017

Η Μeatpro στο Skywalker Education Festival 2017

Η ΜΕΑΤ PRO την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου συμμετείχε στο SKYWALKER Education Festival 2017 και εκπροσώπησε επιτυχώς τον εκπαιδευτικό κλάδο των επαγγελμάτων κρέατος, ως η 1η ιδιωτική σχολή κρεοπωλών στην Ελλάδα.

Το περίπτερο της MEAT PRO, στο Skywalker Education Festival 2017.

Το Skywalker Education Festival, έδωσε τη δυνατότητα για άλλη μία χρονιά, σε νέους και νέες όλων των ηλικιών, να γνωρίσουν τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Σκοπός του Skywalker Education Festival 2017 ήταν η ανάδειξη των εγχώριων σπουδών ως συνειδητής και πρώτης επιλογής με βάση όσα προσφέρει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός χώρος της εκπαίδευσης στην Ελλάδα σήμερα. Με σύνθημα, “Σπουδάζω Ελλάδα”, ένα σύνθημα το οποίο πιστεύει ακράδαντα και η MEAT PRO, το Skywalker Education Festival 2017 προσέφερε πληροφορίες, γνώση και διασκέδαση, μέσα από την πολύ καλή διοργάνωση των εκδηλώσεων και των workshop, στα οποία συμμετείχε και η ΜΕΑΤ PRO.

Στέλιος Μαστοράκος, Καθηγητής Chef – Υπεύθυνος Σπουδών της σχολής MEAT PRO και Γιάννης Τρικοίλης, Καθηγητής Κρεοπώλης της σχολής MEAT PRO, οι εισηγητές του Workshop, “Επάγγελμα κρεοπώλης: Το επάγγελμα με 0% ανεργία!”.

Η πρώτη μέρα του Skywalker Education Festival 2017, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ήταν η ημέρα γνωριμίας των ενδιαφερόμενων με τις σχολές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η MEAT PRO, παρουσίασε το έργο της σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και άτομα που ενδιαφέρονται για τη διά βίου μάθηση και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Γιάννης Τρικοίλης, Καθηγητής Κρεοπώλης της σχολής MEAT PRO. Στιγμιότυπο από το Workshop “Επάγγελμα κρεοπώλης: Το επάγγελμα με 0% ανεργία!”.

Την δεύτερη μέρα του Skywalker Education Festival 2017, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, η MEAT PRO παρουσίασε το workshop με θέμα “Το επάγγελμα με 0% ανεργία!, Επάγγελμα Κρεοπώλης”, με εισηγητές τον Στέλιο Μαστοράκο, Καθηγητή Chef και Υπεύθυνο Σπουδών της σχολής MEAT PRO και τον Γιάννη Τρικοίλη, Καθηγητή Κρεοπώλη. Στην παρουσίαση αναλύθηκαν οι λόγοι που θέτουν το επάγγελμα του κρεοπώλη να παραμένει στην κορυφή της λίστας προσφοράς εργασίας. Επίσης αναπτύχθηκε το έργο της σχολής, και η εκπαιδευτική διαδικασία που ακολουθεί. Αναφέρθηκαν οι στόχοι της σχολής για τα επόμενα έτη και τα κριτήρια για την συνεχή της βελτίωση. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, όπου τους λύθηκαν οι απορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής και την πιστοποιήση κρεοπώλη.
Έπειτα την ολοκλήρωση των workshop, ακολούθησε κλήρωση δώρων, τα οποία προσέφεραν οι δωροθέτες – εκπαιδευτικά ιδρύματα και στην οποία συμμετείχε και η MEAT PRO, προσφέροντας από μία θέση, δωρεάν, στα τρέχοντα σεμινάρια, δώρα συνολικής αξίας 360 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες για το Skywalker Education Festival 2017 θα βρείτε εδώ.
Για τη διευκόλυνση και την άμεση διάχυση κάθε είδους πληροφορίας σχετικά, μπορεί κανείς να επισκέπτεται το site της MEAT PRO www.meatpro.edu.gr ή να καλεί στο τηλέφωνο: 211 311 03 55.


Related Posts

Genius από τη Veganact

Genius από τη Veganact

Μια νέα «ιδιοφυής» σειρά μπαίνει δυναμικά στην αγορά της εστίασης Τα πρώτα προϊόντα φυτικού, εναλλακτικού κρέατος, που παράγονται στην Ελλάδα Μια καινοτόμα σειρά εναλλακτικών φυτικών προϊόντων κρέατος με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και, κυρίως, σε πρωτεΐνη, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο […]

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ | Τα Δωρεάν Workshop της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολις στο BeFooT Festival

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ | Τα Δωρεάν Workshop της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολις στο BeFooT Festival

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων, Αρχιζαχαροπλαστών, Αρτεργατών & Επιστημόνων Επισιτισμού, Αττικής, «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» συμμετέχει ως κορυφαίος υποστηρικτής, στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival που πραγματοποιείται στις 26 και 27 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη. Στο BeFooT Fetival θα πραγματοποιήσει κορυφαία σεμινάρια – workshops πάνω στην μαγειρική – ζαχαροπλαστική για τα οποία στο τέλος οι […]