Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η Λευκή & Μαύρη τρούφα πρωταγωνιστούν για ακόμη μια χρονιά στο SALE & PEPE!

Η Λευκή & Μαύρη τρούφα πρωταγωνιστούν για ακόμη μια χρονιά στο SALE & PEPE!

Όπως κάθε χρόνο, ο Ivan Ottaviani και το gourmet βόρειο-ιταλικό εστιατόριο SALE & PEPE στο Κολωνάκι, υποδέχονται τη Λευκή και Μαύρη τρούφα | το διαμάντι της Ιταλικής γης | σε ένα μενού με μοναδικά πιάτα, για τους λάτρεις των γεύσεων υψηλών αξιώσεων.

Menu Il Tartufo Bianco e Nero Regalo di Natale
Το μενού που έχει γίνει πλέον παράδοση, καθώς το SALE & PEPE έχει ταυτιστεί με το σπάνιο και εκλεπτυσμένης γεύσης αυτό προϊόν, περιλαμβάνει έξοχους συνδυασμούς συστατικών με στόχο να αναδείξουν το φίνο άρωμα και την μεστή γεύση της Λευκής και Μαύρης Τρούφας.
Απολαύστε: ~Βελουτέ από κολοκύθα αρωματισμένη με τραγανό φασκόμηλο & μανιταράκια, με Caspian Keta Χαβιάρι Malossol ~Αυγό μάτι με λευκή τρούφα & σοταρισμένο σπανάκι ~Carpaccio απο μοσχάρι Black Angus με μανιτάρια sauté, βαλεριάνα, parmigiano, blueberries & φρέσκια μαύρη τρούφα ~Taglierini με βουνίσιο prosciutto απο την Τοσκάνη & λευκή τρούφα ~Classiche Scaloppine από μοσχάρι Black Angus με κρασί Marsala, λευκή τρούφα & πούρε πατάτας αρωματισμένο με γλυκό σκόρδο ~Ζεστό pecorino απο την Τοσκάνη με μαύρη τρούφα & μέλι τρούφας ~Creme Mascarpone με λευκή τρούφα & παλαιωμένο Armagnac
*
Το μενού στοιχίζει €69/άτομο και προσφέρεται καθημερινά.
Η πολυετής εμπειρία του SALE & PEPE στη διάδοση της κουζίνας της Βορείου Ιταλίας έχει κερδίσει τις καρδιές και του πιο απαιτητικού γευσιγνωστικού κοινού στην Αθήνα και στη Μύκονο. Και αυτό τον χειμώνα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του Ivan Ottaviani που φροντίζει για την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών των πιάτων και για το ζεστό, φιλόξενο κλίμα στην κομψή σάλα του SALE & PEPE.
SALE & PEPE
Αριστίππου 34, Κολωνάκι, Λυκαβηττός
τηλ. 210 7234102
e-mail: [email protected]www.saleepepe.gr
Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη – Παρασκευή 19.30 – 00.30, Σάββατο & Κυριακή 13.30 – 00.30 Δευτέρα κλειστά


Related Posts

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Η γεύση και τα αρώματα της Μεσογείου κυριαρχούν σ΄ αυτή την πρωτότυπη συνταγή. Το μοσχάρι με τα λαχανικά δημιουργούν έναν δυναμικό συνδυασμό με πλούσια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες…

Σπαγγέτι με αυθεντική μπολονέζ

Σπαγγέτι με αυθεντική μπολονέζ

 20΄ 1 ώρα 4 μερίδες – [printfriendly]   Ένα τραπέζι Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη! Υλικά Εκτέλεση 500 γρ. σπαγγέτι 500 γρ. μοσχάρι (από ποντίκι), κομμένο σε πολύ μικρούς κύβους (όχι κιμάς) 50 γρ. μπέικον σε 1 φέτα, κομμένη σε μικρούς κύβους 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες […]



Subscribe