Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η Κρητική Τσικουδιά Στο Greek Breakfast

Η Κρητική Τσικουδιά Στο Greek Breakfast

Η Κρητική Τσικουδιά μπήκε για πρώτη φορά στο Greek Breakfast του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Το ByRaki flavor συμμετέχει στην έκθεση Xenia – Greece 2019 μαζί με το Greek Breakfast με συνταγές του Στράτου Ιωσηφέλλη.

Ο Στράτος Ιωσηφέλλης έχει στα χέρια του όλη την σειρά από τις γεύσεις του ByRaki flavor, καθώς και άλλων Ελληνικών Προϊόντων, για να δημιουργήσει ιδιαίτερες συνταγές που θα ενσωματωθούν στο Ελληνικό Πρωινό.
Με πολυετή εμπειρία στην μεσογειακή κουζίνα έχει επιλέξει και ενσωματώσει στις συνταγές του γεύσεις από το ByRaki flavor. Τις γεύσεις που έχει επιλέξει θα τις μάθουμε στις 23-25 Νοεμβρίου στην έκθεση Xenia Greece 2019.
H Xenia Greece 2019, πρόκειται να πραγματοποιηθεί 23-25 Νοεμβρίου και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας.
Το Greek Breakfast – Ελληνικό Πρωινό είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος με βασικό σκοπό την εδραίωση, υποστήριξη και προώθηση της προσφοράς αγνών ελληνικών προϊόντων, αυθεντικών τροφών και τοπικών εδεσμάτων στο πρωινό των ελληνικών ξενοδοχείων.
Απώτερος στόχος του προγράμματος Ελληνικό Πρωινό είναι η αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επισκεπτών των ελληνικών ξενοδοχείων, μέσω της γνωριμίας τους με τη μεγάλη ποικιλία της τοπικής κουζίνας του κάθε προορισμού και της ελληνικής γαστρονομίας γενικότερα.
Ο chef κ.Ιωσηφέλλης με πολυετή εμπειρία στην μεσογειακή κουζίνα, καθώς και στην διδασκαλία ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε σχολές μαγειρικής, έχει εντρυφήσει παράλληλα στις sugar και gluten free παρασκευές, αλλά κυρίως στην επιλογή ποιοτικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς, απογειώνοντας το Ελληνικό Πρωινό.
Το Ελληνικό Πρωινό δια χειρός του
chef, κ.Στράτου Ιωσηφέλλη θα σερβίρεται κατά τη διάρκεια της έκθεσης XENIA 23-25 Νοεμβρίου 2019 στο Hall 1 C26 του Metropolitan Expo.
Διαβάστε
 εδώ το πρόγραμμα των live cooking actions καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]Subscribe