Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2019

Η ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2019

Η FOOD EXPO αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες και 5.000 σημαντικούς διεθνείς επισκέπτες, η FOOD EXPO θεωρείται μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις διεθνώς. Είναι μια παγκόσμια έκθεση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.
Στο πλαίσιο της έκθεσης προβάλλεται το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, όπως και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.
Η Ευβοϊκή Ζύμη Α.Β.Ε.Ε., συμμετέχοντας για ακόμη μία φορά στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Foodexpo 2019 θα σας περιμένει στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στις 16 με 18 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα 3, περίπτερο B16-C17.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για τα ποιοτικά προϊόντα ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ. Το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 4:00 το απόγευμα, η γνωστή σε όλους μας σεφ Ντίνα Νικολάου θα δημιουργήσει με φύλλα ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Σας περιμένουμε όλους για να γευτείτε τις εμπνευσμένες δημιουργίες της σεφ και να γνωρίσετε την ευρεία γκάμα των προϊόντων ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ.


Related Posts

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΖΕΒΡΑ

Η απόλυτη τούρτα σοκολατίνα με εντυπωσιακές ρίγες που θυμίζουν ζέβρα. Η τεχνική της «ζέβρας» στα κέικ, είναι διάσημη, αλλά η σε μορφή τούρτας μπορείτε να την φτιάξετε για γενέθλια ή επίσημα τραπέζια.

ΟΥΡΑ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΟΥΡΑ ΚΡΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Η ιδανική συνταγή πρέπει να είναι εύκολη, να έχει τέλεια γεύση και μεγάλη θρεπτική αξία. Αυτή η συνταγή της Ντίνας Νικολάου με «Κρανιό με πατατούλες και πιπεριές» τα συνδυάζει όλα και αξίζει να την δοκιμάσετε πριν ξεκινήσει η «κρεατοφαγία» με τα γιορτινά τραπέζια.



Subscribe