Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η ελληνική κουζίνα στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand

Η ελληνική κουζίνα στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand

Διάσημοι chef, ξεχωριστές γεύσεις, μοναδική ατμόσφαιρα – στο κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό – τη μαγευτική Σιθωνία Χαλκιδικής.

Οι βραβευμένοι chef Γιάννης Μπαξεβάνης, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Αποστολάκης, Χριστόφορος Πέσκιας, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Ντίνα Νικολάου, Mιχάλης Νουρλόγλου, Nίκη Μηταρέα, Νίκος Κοντοσώρος, Τάσος Αντωνίου επιδίδονται σε συνταγές που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, ενώ ο Πατήρ Επιφάνιος με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα καταπλήττει τους ουρανίσκους με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές!

Στο Tsipouraki Restaurant, το οποίο βρίσκεται στη βραβευμένη με Γαλάζια σημαία Porto Carras Μαρίνα με τη μαγευτική θέα, από τις 17 Ιουνίου ως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, οι μυρωδιές που θα ξεχυθούν από τις κουζίνες θα είναι γλυκές και τρυφερές, όσο και τα συναισθήματά μας όταν θυμόμαστε τα αχνιστά πιάτα της ελληνικής κουζίνας που καθόρισαν τη ζωή και τις μνήμες μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016
Programma


Related Posts

ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΚΑΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΛΑΪΜ

ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΚΑΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΛΑΪΜ

Μια ονειρεμένη τούρτα, με αφράτη βουτυρόκρεμα. Πειραματιστείτε με τις γεύσεις και τα αρώματα. Ταιριάζουν όλα τα εσπεριδοειδή… πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, κίτρο, μανταρίνι…

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΙΜΕΖΙ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΙΜΕΖΙ

Από τις πιο εύκολες και γρήγορες μηλόπιτες που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε. Το πετιμέζι είναι από τα πιο αγαπημένα μου υλικά και σ’ αυτό το γλυκό δίνει μοναδική γεύση και αρώματα.