Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Η Αργυρώ Ζαφείρη στην HORECA 2017

Η Αργυρώ Ζαφείρη στην HORECA 2017

Η γνωστή chef Αργυρώ Ζαφείρη, (Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Executive Chef & F&B Manager, Κριτής της WACS, Περιφεριάρχης γαστρονομίας Βορείου Αιγαίου) συμμετέχοντας σε πολλές εκδηλώσεις της μεγάλης έκθεσης ΗΟRECA 2017, παρουσίασε τις προτάσεις της για το πρωινό στο Βόρειο Αιγαίο. Οι λουκουμάδες με μαστίχα, ούζο και σιρόπι με μέλι και γλυκό κρασί, για όσους είχαν την τύχη να τους δοκιμάσουν, έλαβαν διθυραμβικές κριτικές, όπως επίσης, και οι λουκουμάδες που έφτιαξε, μαζί με τον συνάδελφο κ. Μπιλιμπά στην παρουσίαση των γλυκών του γάμου από όλη την Ελλάδα.
IMG_2082b Όπως δήλωσε η κ. Ζαφείρη, «το πρωινό θεωρείτε το κατεξοχήν γεύμα των διακοπών και η πηγή ενέργειας για μια δραστήρια μέρα.
Το βόρειο Αιγαίο έχει αστήρευτο γαστρονομικό πλούτο, τα προϊόντα απλά, αγνά μας δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια μικρή κάρτα ή ενα μπουφέ πρωινού, εύπεπτο, εύγευστο, υγειηνό που θα κάνει τους επισκέπτες μας να ξεχωρίσουν την επιχειρησή μας και να την προτείνουν και σε άλλους πελάτες.
IMG_2085Αυτό σημαίνει τόνωση για την εκάστοτε επιχείρηση και για την τοπική αγορά επίσης, μια και οι πελάτες μας, δοκιμάζοντας τα προιόντα στο πρωινό θα τα αναζητήσουν.
Ετσι το ελληνικό πρωινό εφόσον προσφερθεί με αίσθηση ευθύνης, σοβαρότητας, επενδύσουμε στην ποιότητα των υλικών, τεχνική και όμορφη παρουσίαση θα είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της επιχειρησής μας και του τόπου μας.
Ας δώσουμε την δυνατότητα στους επισκέπτες μας, να δοκιμάσουν στο πρωινό μας, ροφήματα απο βότανα, φυσικούς χυμούς απο τα υπέροχα φρούτα μας, τα εξαιρετικά αρτοσκευάσματά μας, την καπίρα με το υπέροχο ελαιόλαδό μας, τις τοπικές μαρμελάδες μας, το πετιμέζι μας και το μοναδικό μέλι των νησιών μας, τις πίτες μας, τα κατιμέρια, τις μαρμαρίτες, λαλαγγίτες, τους λουκουμάδες μας. Ας τους δώσουμε να δοκιμάσουν τα γαλακτοκομικά προιόντα μας, το μελίχλωρο, το καλαθάκι, το αρμόγαλο τις ελιές μας, τις σταφίδες μας και τα σύκα με τα καρύδια μας.
Ας προσθέσουμε τα υπέροχα μικρά ζυμαρικά μας, τα φλωμάρια, τα φυτιλάκια, τον τραχανά μας,τα ντοματίνια, το κρίταμα και την κάπαρη εχουμε κι εμείς, τα κλωσάκια το παστέλι, την μουσταλευριά, την πλατσέτα και το λουκούμι της μαστίχας.»
IMG_2087 copy


Related Posts

CHEESECAKE ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΜΕΛΙ-ΚΑΡΥΔΙ

CHEESECAKE ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΜΕΛΙ-ΚΑΡΥΔΙ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία υπέροχη συνταγή, η οποία προσφέρει ένα πλούσιο κοκτέιλ βιταμινών και μετάλλων που σχετίζονται με την καλή οστική υγεία και την υψηλή θωράκιση του ανοσοποιητικού.

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe