Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

«Ημέρες Ελαιόλαδου» στα ΑΒητικά καταστήματα

«Ημέρες Ελαιόλαδου» στα ΑΒητικά καταστήματα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος γίνεται αρωγός στην πρωτοβουλία της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» και από 15 έως 30 Νοεμβρίου γιορτάζει το ελληνικό ελαιόλαδο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζοντας στην πράξη την ελληνική παραγωγή και τα εθνικά μας προϊόντα, ενώνει τις δυνάμεις της με τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» και στηρίζει τις «Ημέρες Ελαιολάδου». Την περίοδο 15 έως 30 Νοεμβρίου οι πελάτες των ΑΒητικών καταστημάτων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ελαιόλαδο, τον πυρήνα της Μεσογειακής Διατροφής και να απολαύσουν τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική γη» από φημισμένες περιοχές της Ελλάδας, σε προσφορά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Λέσχης «ΦΙΛΑΙΟΣ» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ελαιολάδου και Ελιάς από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (International Olive Council), στόχο έχει την ανάδειξη της αξίας του ελληνικού ελαιόλαδου, ενός προϊόντος που διακρίνεται διαχρονικά σε όλο τον κόσμο.
Ο Πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ Βαγγέλης Διβάρης, με αφορμή τη συνέργεια με την ΑΒ Βασιλόπουλος, αναφέρει σε δήλωσή του: «Η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού αποτελεί πρώτιστο στόχο για την ΦΙΛΑΙΟΣ. Η σύμπραξή μας με μια ηγετική αλυσίδα του ελληνικού λιανεμπορίου μας δίνει την ευκαιρία να ενημερώσουμε άμεσα εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικά νοικοκυριά για την υψηλή διατροφική αξία του ελληνικού ελαιολάδου και τη σωστή χρήση του. Ευχαριστούμε την ΑΒ Βασιλόπουλος για την υποστήριξη».
Ο κ. Δημήτρης Πρίντζιος, SVP Buying στη Διεύθυνση Αγορών της ΑΒ Βασιλόπουλος δήλωσε: «Για όλους εμάς στην ΑΒ, η ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής αποτελεί διαχρονικά ύψιστη προτεραιότητα μας. Σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ», έχουμε ως στόχο να κάνουμε τους πελάτες μας κοινωνούς της μεσογειακής διατροφής, αναδεικνύοντας τους πολύτιμους καρπούς της ελληνικής γης, της γης μας».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 78 χρόνια, στέκεται στην πράξη στο πλευρό των παραγωγών σε όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας τον ελληνικό πρωτογενή τομέα. Με βαθιά πίστη στις προοπτικές της ελληνικής γης, η εταιρεία φέρνει στο προσκήνιο την μοναδικότητα της μεσογειακής διατροφής, προάγοντας την ελιά, ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που μας κληροδοτεί ο τόπος μας.


Related Posts

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΛΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ;

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΛΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ;

Παρόλο που τα γλυκαντικά δεν έχουν θέση στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής, το μέλι αποτελεί εξαίρεση. Θεωρείται, και όχι άδικα, ένας από τους θησαυρούς της φύσης για τον άνθρωπο. Τα ευεργετικά συστατικά του ήταν γνωστά από την αρχαιότητα, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα από τα […]

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ!

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ!

Οι εορτές αποτελούν μια περίοδο ξεκούρασης, χαλάρωσης και διέξοδο από την καθημερινότητα αλλά ταυτόχρονα επιβαρύνουν αρκετά στο στομάχι μας και το βάρος μας καθώς συνήθως μας οδηγούν σε διατροφικές κραιπάλες. Παρακάτω δίνονται κάποιες διατροφικές συμβουλές ώστε να αποφύγετε τις διατροφικές «παγίδες» των εορτών. • Μην […]Subscribe