Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ελληνικά μαχαίρια –κόσμημα!

Ελληνικά μαχαίρια –κόσμημα!

Η αγάπη για την γαστρονομία, την ποιότητα και τις κατασκευές, δεν άργησαν να αναμειχθούν όλα μαζί και με κάπως μαγικό τρόπο να δώσουν στον Στέλιο-Χρήστο Δρακόπουλο (γνωστός κι ως Dikristo) ένα σκοπό ζωής:
Τα πρώτα 100% ελληνικά χειροποίητα μαχαίρια μαγειρικής, υψηλής αισθητικής!
Φτιαγμένα προσεκτικά στο χέρι, με λεπίδες κατασκευασμένες από τα καλύτερα ατσάλια και λαβές από τα πιο εξωτικά και σπάνια υλικά, ο σκοπός του ήταν πάντα να φτιάχνει μοναδικά μαχαίρια-κόσμημα, μοναδικά στο είδος τους, για σεφ που απλώς θέλουν το καλύτερο.
Η ιστορία φυσικά δεν ξεκινάει τώρα αλλά προσμετρά ήδη χρόνια επίπονης εργασίας, γνωριμίας με τα πιο σπάνια υλικά και με ειδικούς της τέχνης μέσα από ταξίδια και αναζητήσεις σε όλο το κόσμο.
«Μετά από χρόνια επαφής, επιτυχιών και συνεργασιών στο εξωτερικό, η ελληνική αγορά είναι πλέον έτοιμη να δεχτεί κάτι νέο» υποσημειώνει ο Dikristo. «Είναι καιρός να αναδείξει η Ελλάδα τα ταλέντα της και την καινοτομία της ακόμη και μέσα από τομείς που επί χρόνια πρωτοστατούσαν μόνο ξένοι τεχνίτες», τονίζει.
dsc_5974-2-web «Με αφορμή τη γνωστοποίηση της δραστηριότητας μου στην ελληνική αγορά, σας καλώ να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο της χειροποίητης μαχαιροποιίας και να αναδείξουμε μαζί κάτι πρωτοπόρο για την Ελλάδα. Μέσα από τις σελίδες μου στο διαδίκτυο θα μπορέσετε να λάβετε μια γεύση από τις δημιουργίες μου αλλά και να έχετε μια επαφή με τη φιλοσοφία μου. Ελπίζω πως θα σας βρω αρωγούς στην προσπάθεια μου αυτή και θα ήταν χαρά μου να σας λύσω οποιαδήποτε απορία» συμπληρώνει.
Για όσους λοιπόν θέλουν να δουν κάτι καινούργιο, μοναδικό, χειροποίητο, μπορείτε να ακολουθήσετε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα!
Dikristo. Χειροποίητα μαχαίρια μαγειρικής, υψηλής αισθητικής και επιδόσεων.

Info:
Στέλιος Χρήστος Δρακόπουλος “Dikristo”
Tel: 6944681199
Email: [email protected]
Website: www.dikristo.com
FB: www.facebook.com/dikristo


Subscribe