Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | Με το Γιάννη Μπαξεβάνη στα Ανώγεια

• ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | Με το Γιάννη Μπαξεβάνη στα Ανώγεια

Ένα μοναδικό, διαδραστικό, τετραήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της εστίασης διοργανώνεται από το ΙΝΣΕΤΕ (Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ) στην Κρήτη, με εισηγητή το γνωστό σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και αναμένεται να εξελιχθεί σε μία εξαιρετική εμπειρία για όλους, καθώς εκτός από μαθήματα γαστρονομίας θα περιλαμβάνει και δραστηριότητες, όπως μάζεμα μυρωδικών, χορταρικών και χοχλιών, άρμεγμα σε μιτάτο, τυροκόμιση, ζύμωμα ψωμιού κ.ά.
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης θα διεξαχθεί από 12 – 15 Φεβρουαρίου 2019 στα Ανώγεια, στο αναμφισβήτητα πιο ξακουστό, παραδοσιακό, αλλά και τουριστικό χωριό του Ρεθύμνου. Θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο “DELINA Mountain Resort” και ξεχωρίζει χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, δεδομένου ότι δεν πρόκειται απλά για ένα «hands on practice» πρόγραμμα.
Κατά τη διάρκειά του, δηλαδή, οι συμμετέχοντες θα μαγειρέψουν μαζί με τον chef-εισηγητή, αλλά επιπλέον θα πρέπει να διαχειριστούν πρώτες ύλες που θα επιλεγούν βάσει της λογικής «από τη φάρμα στο τραπέζι». Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος θα δημιουργήσουν συνταγές με σύγχρονες πινελιές και ντόπια υλικά από την ορεινή Κρήτη, που οι ίδιοι θα συλλέξουν υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Μπαξεβάνη.
Τη διοργάνωση του προγράμματος, που αναμένεται να συμβάλει και στην ανάδειξη των Ανωγείων ως ενός από τους πλέον αξιόλογους γαστρονομικούς προορισμούς, έχει αναλάβει το ΙΝΣΕΤΕ (το οποίο καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής) και το συντονισμό η Gastronomy Essentials.
* Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη: τηλ.: 6972444820, Email: gastronomy_essentials@mail.com, website: www.cucina.gr


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe