Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Δύο χρυσά αστέρια στον κρόκο Κοζάνης ΠΟΠ

Δύο χρυσά αστέρια στον κρόκο Κοζάνης ΠΟΠ

Δύο χρυσά αστέρια απέσπασε ο κρόκος Κοζάνης ΠΟΠ βιολογικής καλλιέργειας στον διαγωνισμό International Taste & Quality Institute 2016.
O Κρόκος Κοζάνης γνωστός και σαν κόκκινο χρυσάφι της ελληνικής γης ξεχωρίζει για την άριστη ποιότητα, που τον κατατάσσει στην πρώτη κατηγορία safran στον κόσμο.
Επίσης είναι γνωστός για τις αντικαρκινικές του ιδιότητες τις αφροδισιακές  καθώς και την βοήθειά του  στην ενίσχυση της μνήμης. Ακόμα έχει αντικαταθλιπτική, αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.  Όσο για την μαγειρική χαρίζει ιδιαίτερη γεύση και ξεχωριστό χρώμα στο ριζότο, στις σούπες, στα κρεατικά στις σάλτσες  στα γλυκά κ.α.
www.safran.gr


Related Posts

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

Πιάτο με έντονες οξύτητες για όσους αγαπούν τα δυνατά αρώματα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα εσπεριδοειδή επιλέγοντας γκρέιπφρουτ, λάιμ, σαγκουίνι, κίτρο…

ΤA ΟΣΠΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!

ΤA ΟΣΠΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!

Τα παραδοσιακά πιάτα με όσπρια είναι λίγο πολύ γνωστά: γίγαντες πλακί, φάβα, ρεβιθάδα και πολλά ακόμα. Μην τα περιορίσετε όμως εκεί. Οσπριοκεφτέδες Βράζω όποιο όσπριο θέλω (φακές, ρεβίθια, κουκιά, φάβα), απλά και κλασικά, το αλατίζω στο τέλος, το στραγγίζω και το πολτοποιώ στο μπλέντερ μέχρι […]



Subscribe