Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Διακεκριμένοι Έλληνες chefs στο Dine Wednesdays του Island

Διακεκριμένοι Έλληνες chefs στο Dine Wednesdays του Island

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, αφιερώνει τις Τετάρτες στο DineWednesdays, παρουσιάζοντας καθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef ξεκινώντας από τις 22 Μαΐου 2019.
Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες διακεκριμένων Ελλήνων σεφ σε ένα ξεχωριστό μενού ειδικά διαμορφωμένο για το Dine Wednesdays στο Island.
Το πρόγραμμα του Dine Wednesdays περιλαμβάνει κορυφαία ονόματα της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις και αστέρια Michelin:
22/5 Νίκος Καραθάνος (Cookoovaya)
29/5 Γκίκας Ξενάκης (Aleria)
5/6 Δήμος Μπαλόπουλος (Frater & Soror)
12/6 Άνταμ Κοντοβάς
19/6 Μιχάλης Νουρλούγλου (Premiere Restaurant – InterContinental Hotel)
26/6 Δήμος Σαμουράκης (7 Food Sins)
3/7 Γιώργος Παπακώστας (Vittoria Gati)
17/7 Δημήτρης Σκαρμούτσος (ΙLiOS)
24/7 Γιάννης Παρίκος (Varoulko)
31/7 Nίκος Θωμάς (SIMUL)
Το Dine Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22, ενώ έχει τη μουσική υπογραφή τουPepper 96.6.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564

Ιsland
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera


Related Posts

H MARGHERITA ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

H MARGHERITA ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Άνοιξη έρχεται και το μαγικό νησί των Φαιάκων ετοιμάζεται να φιλοξενήσει επισκέπτες απο όλο τον πλανήτη!! Η Κέρκυρα φημίζεται για την γαστρονομία της αφού εκεί η Ελληνική συναντά την Ιταλική κουλτούρα  και δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο τόπο για την κορυφαία βραβευμένη Margherita pizza […]

Ο Keita Yuge από την Ιαπωνία αναδείχθηκε νικητής του Pasta World Championship 2019 της Barilla…

Ο Keita Yuge από την Ιαπωνία αναδείχθηκε νικητής του Pasta World Championship 2019 της Barilla…

που διεξήχθη στο Παρίσι, κατακτώντας τον τίτλο “Master of Pasta”! Μετά από 2 ημέρες έντονου συναγωνισμού, ο  chef Keita Yuge , εκπροσωπώντας την Ιαπωνία, απέσπασε τον τίτλο “Master of Pasta 2019” της Barilla χάρη στην ανατρεπτική γαστρονομική σπεσιαλιτέ του: “Penne Gorgonzola Profumo Giapponese”. Ένα πιάτο […]