προορισμός…γεύση!

[wd_hustle id=”5″ type=”embedded”/]

[wd_hustle id=”4″ type=”popup”/]

O Σεπτέμβρης κλείνει με υπέροχο καιρό, άρα και με ευκαιρίες για «μαζώξεις» και μεζεδάκια. Απολαύστε φθινοπωρινά μανιτάρια πανέ με πικάντικη σάλτσα, συνοδεύοντάς τα με Ούζο.
Το Ούζο Πλωμαρίου, το εθνικό μας απόσταγμα με την περίφημη μυστική συνταγή είναι εδώ για να χαρίσει σε 2 (δύο) τυχερούς νικητές από 5 φιάλες Ούζο Πλωμαρίου 700 ml για να το απολαύσουν με τους μεζέδες τους.

*Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό (κάνοντας κλικ στο σχετικό πεδίο στο τέλος του άρθρου).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα άνω των 18 ετών.
Όροι διαγωνισμού

Facebook:
1.
Κάντε like στη σελίδα μου στο facebook
2.Γράψτε μας σε σχόλιο, «Με ποια πικάντικη σάλτσα ή ντιπ θα συνδυάσετε τα μανιτάρια και το Ούζο Πλωμαρίου;». Δείτε τη δική μου πρόταση στην συνταγή «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ».
3.
Aποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό (κάνοντας κλικ στο σχετικό πεδίο στο τέλος του άρθρου)

Instagram:
1.
Ακολουθήστε μας στο Instagram Dina Nikolaou
2.Γράψτε μας σε σχόλιο «Με ποια πικάντικη σάλτσα ή ντιπ θα συνδυάσετε τα μανιτάρια και το Ούζο Πλωμαρίου;», κάνοντας mention 2 φίλες/φίλους σας! Δείτε τη δική μου πρόταση στην συνταγή «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ».
3.Aποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό (κάνοντας κλικ στο σχετικό πεδίο στο τέλος του άρθρου)

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 στις 23:59.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, από το dinanikolaou.gr και τις σελίδες μου στο facebook και το instagram.

author-sign

Δείτε επίσης...