15 & 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 11:00 – 16:00
“Αγγίζοντας την Υψηλή Γαστρονομία μέσω των ελληνικών προϊόντων” διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου – Θαλασσινά
- Μακαρόν από φυτικό κάρβουνο με γκανάζ από μαύρο σουσάμι, καπνιστό χέλι και πράσινο μήλο
- Ελληνικό Fish & Chips με μπακαλιάρο και σκορδαλιά
- Πανακότα από καπνιστό παντζάρι με αυγοτάραχο Μεσολογγίου
- Ραβιόλι γαρίδας με σάλτσα αμύγδαλο πιπερόριζα
- Παπαρδέλες με ραγού από χταπόδι και αφρό φάβα
- Φιλέτο Σφυρίδας σαν μοντέρνο φρικασέ με χαβιάρι ρέγγας και baby μαρούλι
- Καρπάτσιο από Τόνο με σάλτσα εσπεριδοειδών και καπνιστό αβοκάντο
Τρίτη 16 Ιανουαρίου – Κρέας
- Τερίνα από κεφάλι γουρουνιού με κρέμα καπνιστού τυριού
- Κροκέτεςμουσακά με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα
- Πανακότα από λευκά σπαράγγια με χειροποίητη λούντζα και κόκκινο γκρέιπφρουτ
- Σιγοψημμένος αρνίσιος λαιμός, με υφές από κολοκύθι και σάλτσα bearnaise από στάκα
- Χοιρινό καρέ από μαύρο χοίρο με πανακότα φέτας, πουρέ από λεμονάτη πατάτα και μαρμελάδα ντομάτας
- “Αυγά με χόρτα και πατάτες” σάλτσα από καπνιστή κορτεζίνα
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και τις συνταγές που θα παρουσιαστούν.
Δυνατότητα μονοήμερης παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Κόστος συμμετοχής:
Μονοήμερη παρακολούθηση:
- 100 ευρώ, για επαγγελματίες
- 80 ευρώ, για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Διήμερη παρακολούθηση:
- 180 ευρώ, για επαγγελματίες
- 150 ευρώ για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Για προκράτηση θέσεων: [email protected] και 210 8251401. Η θέση θα είναι κρατημένη μόλις γίνει η κατάθεση χρημάτων.
Για κατάθεση χρημάτων:
ALPHA BANK
ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΙΒΑΝ GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας – Chef’s Club of Greece
BΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 171, ΔΑΦΝΗ, ΤΚ 17 237 ΤΗΛ/FAX 2108251401 [email protected]http://www.chefclub.gr/