Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Διήμερο σεμινάριο από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Διήμερο σεμινάριο από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος

15 & 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 11:00 – 16:00
“Αγγίζοντας την Υψηλή Γαστρονομία μέσω των ελληνικών προϊόντων” διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου – Θαλασσινά

  • Μακαρόν από φυτικό κάρβουνο με γκανάζ από μαύρο σουσάμι, καπνιστό χέλι και πράσινο μήλο
  • Ελληνικό Fish & Chips με μπακαλιάρο και σκορδαλιά
  • Πανακότα από καπνιστό παντζάρι με αυγοτάραχο Μεσολογγίου
  • Ραβιόλι γαρίδας με σάλτσα αμύγδαλο πιπερόριζα
  • Παπαρδέλες με ραγού από χταπόδι και αφρό φάβα
  • Φιλέτο Σφυρίδας σαν μοντέρνο φρικασέ με χαβιάρι ρέγγας και baby μαρούλι
  • Καρπάτσιο από Τόνο με σάλτσα εσπεριδοειδών και καπνιστό αβοκάντο

Τρίτη 16 Ιανουαρίου – Κρέας

  • Τερίνα από κεφάλι γουρουνιού με κρέμα καπνιστού τυριού
  • Κροκέτεςμουσακά με γιαούρτι και καπνιστή πάπρικα
  • Πανακότα από λευκά σπαράγγια με χειροποίητη λούντζα και κόκκινο γκρέιπφρουτ
  • Σιγοψημμένος αρνίσιος λαιμός, με υφές από κολοκύθι και σάλτσα bearnaise από στάκα
  • Χοιρινό καρέ από μαύρο χοίρο με πανακότα φέτας, πουρέ από λεμονάτη πατάτα και μαρμελάδα ντομάτας
  • “Αυγά με χόρτα και πατάτες” σάλτσα από καπνιστή κορτεζίνα

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, καθώς και τις συνταγές που θα παρουσιαστούν.

Δυνατότητα μονοήμερης παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Κόστος συμμετοχής:

Μονοήμερη παρακολούθηση:

  • 100 ευρώ, για επαγγελματίες
  • 80 ευρώ, για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Διήμερη παρακολούθηση:

  • 180 ευρώ, για επαγγελματίες
  • 150 ευρώ για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Για προκράτηση θέσεων: [email protected] και 210 8251401. Η θέση θα είναι κρατημένη μόλις γίνει η κατάθεση χρημάτων.
Για κατάθεση χρημάτων:
ALPHA BANK
ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΙΒΑΝ GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας – Chef’s Club of Greece
BΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 171, ΔΑΦΝΗ, ΤΚ 17 237 ΤΗΛ/FAX 2108251401 [email protected]http://www.chefclub.gr/

 


Related Posts

ΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΥ, ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

ΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΥ, ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ

Aν δεν έχετε μικρές ταρτιέρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ταρτιέρα διαμέτρου 22-24 εκ. Αυτό θα χρειαστεί περισσότερες βανίλιες τις οποίες θα στρώσετε σε όλη την επιφάνεια της κρέμας.

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

Τα σταφύλια έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι. Ας τα απολαύσουμε σε λογιών-λογιών γλυκίσματα, όπως η εύκολη αυτή τάρτα.