Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

: 4-6
: 15 min
           
: 5 hr

Πανεύκολη νοστιμιά που θα ξετρελάνει τα παιδιά σας. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα και μπορείτε να την φτιάξετε με όποιο φρούτο αγαπούν περισσότερο τα μικρά σας. Δοκιμάστε, γρανίτα ροδάκινο, καρπούζι, βερίκοκο κ.λπ.

Υλικά
  • 500 γρ. φράουλες ώριμες
  • 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 κουτ. σούπας μέλι
  • 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Πλένω και καθαρίζω τις φράουλες.
  • Βήμα 2 Τις ρίχνω στο μπλέντερ, προσθέτοντας το γιαούρτι, το μέλι και το χυμό λεμονιού. Πολτοποιώ όλα τα υλικά μαζί.
  • Βήμα 3 Μεταφέρω το μίγμα είτε σε πλαστικά ποτηράκια είτε σε ειδικές θήκες για γρανίτες που υπάρχουν στην αγορά. Παγώνω στην κατάψυξη για 4-5 ώρες.
  • Βήμα 4 Αν χρησιμοποιήσετε τις ειδικές θήκες από σιλικόνη είναι πανεύκολο να ξεφορμάρετε τις γρανίτες. Αν χρησιμοποιήσετε ποτηράκια, μπορείτε να τις γευτείτε με κουταλάκι.
  • Βήμα 5 Μυστικό: Αν θέλετε πιο ζωντανό χρώμα στις γρανίτες φράουλα, μπορείτε να προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας γρεναδίνη.

Related Posts

CHEESECAKE ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΜΕΛΙ-ΚΑΡΥΔΙ

CHEESECAKE ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΜΕΛΙ-ΚΑΡΥΔΙ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία υπέροχη συνταγή, η οποία προσφέρει ένα πλούσιο κοκτέιλ βιταμινών και μετάλλων που σχετίζονται με την καλή οστική υγεία και την υψηλή θωράκιση του ανοσοποιητικού.

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Τα αλιεύματα με πρωταγωνιστές τα μαλάκια και τα οστρακόδερμα αποτελούν τον επίτιμο καλεσμένο του σαρακοστιανού τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας αλλά και τη βασική πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας κατά τη διάρκεια της νηστείας. Τις περισσότερες φορές μάλιστα η φρεσκοκατεψυγμένη έκδοση των αλιευμάτων αποτελεί και την […]



Subscribe