15´ | – | 6 μερίδες | – | [printfriendly] |
[email protected] με την Ντίνα – 24/11/2017 | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Βάζω στον κάδο του μίξερ το άνθος αραβοσίτου, το garni και το γάλα. Χτυπάω για 5 λεπτά με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα. Σε ένα μπολ ανακατεύω το τριμμένο μπισκότο με το σιρόπι βύσσινο. Μοιράζω το τριμμένο μπισκότο στα ποτήρια και πιέζω με ένα κουτάλι. Ρίχνω τα κόκκινα φρούτα, γεμίζω με την αφράτη κρέμα και γαρνίρω με λίγα ακόμη, κόκκινα φρούτα και φύλλα βασιλικού. |