Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Γλύκισμα με κρέμα και βύσινο στο ποτήρι

Γλύκισμα με κρέμα και βύσινο στο ποτήρι
proetoimasia magirema servirisma anamoni video button
15´ 6 μερίδες [printfriendly]

 

[email protected] με την Ντίνα – 24/11/2017
Υλικά Εκτέλεση
  • 1 φάκελο άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια Γιώτης
  • 1 συσκευασία garni βανίλια Γιώτης
  • 2 φακέλους τριμμένο μπισκότο Γιώτης
  • 860 ml γάλα
  • 1 συσκευασία σιρόπι βύσσινο Γιώτης
  • 100 γρ. κόκκινα φρούτα
  • φύλλα βασιλικού (για το σερβίρισμα)
Βάζω στον κάδο του μίξερ το άνθος αραβοσίτου, το garni και το γάλα. Χτυπάω για 5 λεπτά με το σύρμα μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα.
Σε ένα μπολ ανακατεύω το τριμμένο μπισκότο με το σιρόπι βύσσινο.
Μοιράζω το τριμμένο μπισκότο στα ποτήρια και πιέζω με ένα κουτάλι. Ρίχνω τα κόκκινα φρούτα, γεμίζω με την αφράτη κρέμα και γαρνίρω με λίγα ακόμη, κόκκινα φρούτα και φύλλα βασιλικού.

Related Posts

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Είναι το μυρωδικό που κυριαρχεί στα χειμωνιάτικα πιάτα μας. Στιβαρός, αρρενωπός χαρακτήρας, ζεστή ευωδιά, με ιδιαίτερη δύναμη και ζωντάνια, έχει ταυτιστεί με μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Είναι ο σχεδόν σταθερός αρωματικός σύντροφος του αρνίσιου κρέατος, αλλά πώς αλλιώς […]

ΚΑΣΤΑΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

ΚΑΣΤΑΝΑ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ

Είναι εύκολη η συνταγή αλλά χρειάζεται υπομονή για το καθάρισμα στα κάστανα. Αν δεν θέλετε την κανέλα και τον αστεροειδή γλυκάνισο, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με μπαχάρια της αρεσκείας σας.



Subscribe