Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

«Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε 2017» της ΓΙΩΤΗΣ

«Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε 2017» της ΓΙΩΤΗΣ

Ψηφίστε την πιο «γλυκιά» συνταγή και διεκδικείστε απίθανα δώρα!

Ο διαγωνισμός «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ, μπαίνει στο προημιτελικό στάδιο ανάδειξης των 10 επικρατέστερων συνταγών που θα διαγωνιστούν στην τελική φάση.
Οι διαγωνιζόμενοι ετοίμασαν τις συνταγές τους με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και τις ανέβασαν στην ιστοσελίδα www.jotis-zacharoplathoume.gr. Η κριτική επιτροπή έχει ήδη ξεκινήσει να βαθμολογεί τις συνταγές που διεκδικούν το «Βραβείο»!
Τώρα μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε τη συνταγή της προτίμησής σας και να κερδίσετε απίθανα δώρα. Από τις 20 έως και τις 29 Οκτωβρίου μπείτε στο www.jotis-zacharoplathoume.gr, ψηφίστε την αγαπημένη σας συνταγή και διεκδικήσετε πλούσια δώρα ΓΙΩΤΗΣ!
Περισσότερες πληροφορίες στο www. jotiszacharoplathoume.gr.Καλή επιτυχία!


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe