Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

''Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων”

''Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων”

3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χρονόπουλο
xronopoulos-portraitΤρία (3) μοναδικά διήμερα εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες, με θέμα Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων & Ζαχαροπλαστείων θα υλοποιηθούν από το SETE Training, με εισηγητή το γνωστό Έλληνα Ζαχαροπλάστη, Δημήτρη Χρονόπουλο.
Τα προγράμματα θα είναι hands on practice, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef κατά τη διάρκεια του διημέρου και να δουν τις νέες τάσεις στη διακόσμηση γλυκών και τους νέους συνδυασμούς από τις γεύσεις του μέλλοντος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΟΠΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Θεσσαλονίκη 
Ημερομηνία προγράμματος: 28 – 29 Νοεμβρίου 2016
Ώρες προγράμματος: 15.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Τσιμισκή 14 – Θεσσαλονίκη

Ρόδος 
Ημερομηνία προγράμματος: 31 Ιανουαρίου – 1 Φεβρουαρίου 2017
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: ANKO ACADEMY – Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου – Κως

Κως 
Ημερομηνία προγράμματος: 1 – 2 Μαρτίου 2017
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: ΑΝΚΟ ACADEMY – Γ.Σεφέρη 78-80 – Εμπορικό κέντρο “Μήδεια” – Ρόδος

Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ
Είναι ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της ελληνικής ζαχαροπλαστικής και δίκαια, με την αξιόλογη επαγγελματική του κατάρτιση και πολύχρονη θητεία του σε μερικά από τα εμβληματικότερα εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό να το επιβεβαιώνει.
Έχει παρακολουθήσει στο Ecole Du Grand Chocolat Valrhona σειρά σεμιναρίων με εξειδικευμένη θεματολογία εστιάζοντας στις τεχνικές της υψηλής ζαχ/κής με εισηγητές διεθνούς αναγνώρισης, ενώ αποκορύφωμα στην επαγγελματική του πορεία ήταν η βράβευσή του από την Ελευθεροτυπία ως καλύτερου Έλληνα Pastry Chef το 2006.
Συνεργάζεται επίσης με έγκυρα ηλεκτρονικά και έντυπα περιοδικά όπως το olivemagazine.gr, καθώς και τα Z&G και Α-Ζ της FORUM A.E. δημοσιεύοντας συνταγές για ερασιτέχνες και επαγγελματίες αντίστοιχα.
Η επαγγελματική του σταδιοδρομία περιλαμβάνει εμβληματικές συνεργασίες ως Pastry Chef και consultant Pastry Chef σε Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία και Ισπανία με επιχειρήσεις και εστιατόρια όπως Σπονδή (**Michelin), Βαρούλκο (1* Michelin), Alain Parodi Restaurant (*Michelin), Le Develec Restaurant (**Michelin), Le Bristol)***Michelin), Relais Gourmands (Pierre Garnaire Restaurant (***Michelin), Vardis (*Michelin) κ.ά. ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με ένα από τα κορυφαία brands ποιοτικής σοκολάτας παγκοσμίως, τη Valrhona, ως Pastry Chef και Τεχνικός Σύμβουλος.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
1η ΜΕΡΑ
* Γλυκά σε πάστες με νέες τάσεις στην διακόσμηση
* Γλυκά σε τούρτες με συνδυασμούς από γεύσεις του μέλλοντος
* Μοντέρνες παρουσιάσεις και νέες τεχνικές για Εκλέρ

2η ΜΕΡΑ
* Τεχνικές για δημιουργία διακοσμητικά σοκολάτας
* Μοντέρνο styling στις τάρτες
* Ιδέες για ευφάνταστα γλυκά σε ποτήρι

Τελικό κόστος συμμετοχής 
* €170 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες ιδιώτες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
* €250 Επιχειρήσεις μη-Μέλη του ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής 
Στοιχεία Τραπέζης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
BANK of Cyprus(in Cyprus) 
Δικαιούχος: Gastronomy Essentials Ltd.
Αρ. Λογαριασμού: 0155-01-158922
ΙΒΑΝ: CY87002001550000000115892200
SWIFT: BCYPCY2N
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αρ. Λογαριασμού: 377-002101-041433
ΙΒΑΝ: GR25 0140 3770 3770 0210 1041 433

Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την “Αίτηση” που θα βρείτε στο Site της ΣΕΤΕ: Eventora – SETE Training.

Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : [email protected]
Site : www.Cucina.gr

main365-1


Related Posts

ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ, Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ

ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ, Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ

Ο κλασσικός πουρές που μπορεί να συνοδεύσει αναρίθμητες συνταγές από ψητά, κοκκινιστά, λεμονάτα κ.ά. Ανάλογα με τα γούστα σας, μπορείτε να τον εμπλουτίσετε με διάφορα μυρωδικά, τυριά τριμμένα και μπαχαρικά.

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Σοκολάτα με πορτοκάλι είναι από τους πιο κλασσικούς συνδυασμούς. Κόβοντας το σοκολατένιο σουφλέ βρίσκεις μια πορτοκαλένια κρέμα.