Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

Αυτό το καλοκαίρι η Πάρος απέκτησε το δικός της ελιξίριο καλής ζωής!

Αυτό το καλοκαίρι η Πάρος απέκτησε το δικός της ελιξίριο καλής ζωής!

Το Almond Living Well Workshop μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης πορείας στα Ιωάννινα, συστήνεται στο κοινό της Πάρου και συγκεκριμένα στη Νάουσα, σε ένα καλαίσθητο χώρο από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ.

Στο Almond Living WelI WorkshopParos, μπορείτε να απολαύσετε ένα πλήρη κατάλογο με all day εδέσματα, brunch, καφέ,dinner και δροσερά cocktails. Όταν επισκεφθείτε το χώρο ζητήστε να δοκιμάσετε τη σπιτική λεμονάδα που προσφέρουν˙ η ζάχαρη έχει αντικατασταθεί με στέβια και αγάβη μετατρέποντας τη σε ένα ρόφημα με διατροφικά πλεονεκτήματα, όπως ακριβώς είναι και τα smoothies με super foods. Επιπλέον, στο Almond Living Well Workshop Paros μπορείτε να βρείτε εμπλουτισμένες vegan επιλογές, ενώ όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι τοπικά, αγνά και φρέσκα.

Επίσης, στο κατάστημα υπάρχει shopping corner όπου διατίθενται ποτήρια και τσάντες πολλαπλών χρήσεων καθώς και οικολογικά καλλυντικά.

Λίγα λόγια για το Almond

Η ιστορία του Almond χρονολογείται από το 2016 όπου το πρώτο κατάστημα άνοιξε από τη Βάσια Ντόκου και το Στέφανο Ευαγγέλου. H αγάπη της Βάσιας για τη διατροφολογία (απόφοιτη του Greenwich University) και το πάθος του Στέφανου για το χώρο του καφέ και της εστίασης, συνδυάστηκαν πλήρως για να δώσουν ένα αποτέλεσμα μοναδικό τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Ελλαδικό χώρο. Η φιλοσοφία του Almond Living Well Workshop είναι αγάπη για τη ζωή, τη σωστή διατροφή και το περιβάλλον. Στόχος του Almond Living Well Workshop και επιθυμία είναι οι επισκέπτες του να αποκτήσουν μια εμπειρία που θα θυμούνται! Το όραμά της εταιρίας είναι να συνεισφέρουμε σε μια καλύτερη, απλούστερη και πιο ευτυχισμένη διατροφική ζωή.

Almond Living Well Workshop Paros
Νάουσα Πάρος, 2284 052999

Follow us for more Living Well updates!
Facebook @almondparos
Instagram @ almond_livingwell_paros


Related Posts

Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou… ξεκινούν τα μαγικά ταξίδια της γεύσης

Yoleni’s Cooking Classes by Dina Nikolaou… ξεκινούν τα μαγικά ταξίδια της γεύσης

Από τις αρχές Δεκεμβρίου, ξεκινάω μια νέα σελίδα στην επαγγελματική μου πορεία με τα Yoleni’s. Στον 3ο όροφο του Yoleni’s, του πρώτου πολυχώρου με θέμα το φαγητό, ξεκινώ να παραδίδω μαθήματα σε όσους αγαπούν το φαγητό και θέλουν να ανακαλύψουν νέους δρόμους της γεύσης. Με […]

ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ

ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ

Η τέλεια συνταγή για brunch ή για το γραφείο. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 200 γρ. καπνιστό ζαμπόν για πιο πλούσια γεύση.