destination taste!

Απονομή Βραβείων I.T.A. 2020 ITALY

Απονομή Βραβείων I.T.A. 2020 ITALY

Σ ένα κατάμεστο χώρο στην πόλη Brescia, με πλήθος παρευρισκομένων και με γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε η απονομή βραβείων  INTERNATIONAL TASTE AWARDS 2020.
Στο ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΑ  απονεμήθηκε το Bronze award και ο Αργύρης Γεωργάκας παρέλαβε το βραβείο για την επιχείρηση.
Το βραβευμένο μέλι χρησιμοποιήθηκε από το executive chef Piecardo Zanotti και στο μενού του δείπνου. 
Τα μετάλλια εδώ απονέμονται σε όσα προϊόντα ξεπερνούν τις προσδοκίες των κριτών.
Οι κριτές που επιλέγονται είναι μεταξύ των καλύτερων δοκιμαστών φαγητών και ποτών, sommeliers, chefs και λάτρεις των gourmet που ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό και επιδεξιότητα τους.
Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, η οποία περιλαμβάνει προσεκτική τυφλή δοκιμή κάθε προϊόντος, αξιολογούμενη αποκλειστικά με βάση τα προσόντα του.
Όπως δήλωσε ο Αργύρης Γεωργάκας  νοιώθει διπλή υπερηφάνεια γιατί μια μικρή και οικογενειακή επιχείρηση παράγει σπουδαία προϊόντα που βραβεύονται κάθε χρόνο σε διεθνείς διαγωνισμούς και γιατί φαίνεται η αξία που έχει κάθε κουταλιά ελληνικού μελιού που παράγει οι μέλισσες.

 


Dina’s Daily RecipesΠικάντικο ρολό κοτόπουλο, γεμιστό με πιπεριές

Dina’s Daily RecipesΡύζι τηγανητό με λαχανικά και αυγά