προορισμός…γεύση!

Πριν από έντεκα χρόνια στην παραλία του γραφικού Κινίου της Σύρου, ένα μικρό παραδοσιακό οίκημα πάνω στο κύμα έγινε η στέγη του εστιατορίου Αλλού Γυαλού. Η κουζίνα του εστιάζεται στη δύναμη και την αυθεντικότητα των πρώτων υλών. Πειράζει δημιουργικά την ελληνική και τη μεσογειακή γαστρονομία, αξιοποιώντας στο έπακρο τα υλικά του νησιού. Με αδυναμία στα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ισορροπεί με άνεση και στα κρεατικά, αλλά και στα λαχανικά.
a1 copy image1 copy Ολόφρεσκα θαλασσινά, μεγάλη ποικιλία από ψάρια αλλά και πολλές επιλογές σε κρεατικά, σας περιμένουν για να τα απολαύσετε με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, δίπλα στο κύμα.
image2 copy 3a copy Με φόντο το λευκό του χώρου και το γαλάζιο της θάλασσας και με τα αρώματα από τα φρέσκα μυρωδικά στις γλάστρες να «πλημμυρίζουν» την ατμόσφαιρα, απολαμβάνετε δημιουργικούς γευστικούς συνδυασμούς με διαλεχτές πρώτες ύλες, σωστά ψημένες ή μαγειρεμένες. Η πλήρως ενημερωμένη κάβα, περιλαμβάνει εξαιρετικές επιλογές από κρασιά τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

http://www.allouyialou-restaurant.gr/

7a copy image5 copy

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση