Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα!

Εκλεκτές γεύσεις από όλη την Πελοπόννησο έρχονται στο τραπέζι σας μέχρι τις 28/07

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζοντας με ευθύνη και αφοσίωση τα προϊόντα της ελληνικής γης, γιορτάζει έως το τέλος Ιουλίου (28/07) τις παραδοσιακές γεύσεις της Πελοποννήσου, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Ξεκινώντας από την Ήπειρο τον περασμένο Μάιο, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να ταξιδεύει τους πελάτες της στην ελληνική γαστρονομία κάνοντας στάση στην γενέτειρα του Ιδρυτή της Γεράσιμου Βασιλόπουλου, την Πελοπόννησο, μία περιοχή γνωστή για την εύφορη γη της και το εξαιρετικό κλίμα της.
Η περιήγηση στην παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία, όλους εμάς στην ΑΒ, μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μοιραστούμε με τους πελάτες μας γεύσεις και συνταγές από κάθε γωνιά της χώρας. Έως τις 28 Ιουλίου τα προϊόντα της Γης του Μοριά έχουν την τιμητική τους στα καταστήματα ΑΒ, δίνοντας στο ελληνικό τραπέζι άρωμα Πελοποννήσου.
Η Πελοπόννησος, μία περιοχή με βαθιά γαστρονομική παράδοση, είναι γνωστή για τη νομαδική-κτηνοτροφική ιστορία της, που μέχρι σήμερα χαρίζει παραδοσιακά προϊόντα με αξεπέραστη γεύση και ποιότητα. Από τα εκλεκτά γαλακτοκομικά της Αχαΐας, την φέτα της Τρίπολης, το ξακουστό ελαιόλαδο και τις ελιές της Καλαμάτας μέχρι τα παραδοσιακά αλλαντικά, τα παστά της Μάνης και τα εξαιρετικά φημισμένα κρασιά της Νεμέας, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να γευτούν τους γνήσιους θησαυρούς της Πελοποννησιακής γης, επισκεπτόμενοι απλώς ένα κατάστημα του δικτύου.
Με αφορμή την ενέργεια για τα τοπικά προϊόντα Πελοποννήσου, ο Περιφερειακός της περιοχής κ. Σγούρος  Γιάννης αναφέρει σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα προϊόντα της Πελοποννήσου, μέσω του δικτύου της ΑΒ Βασιλόπουλος κερδίζουν τη θέση τους στο τραπέζι αλλά και στην καρδιά των ΑΒητικων πελατών, σε όλη τη χώρα. Τα προϊόντα του τόπου μας είναι συνυφασμένα με το σεβασμό για την εύφορη ελληνική γη και με το μεράκι για την κτηνοτροφία, γι’ αυτό και χαρακτηρίζονται για τη γεμάτη γεύση τους και το πλούσιο άρωμά τους. Η ενέργεια της ΑΒ, ενισχύει τον πρωτογενή τομέα και την αναγνωρισιμότητα των ντόπιων αγαθών και γεύσεων κάθε περιοχής, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη μας να γευτεί τις ξεχωριστές γεύσεις του τόπου μας.»


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]Subscribe