ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Κοτομπουγάτσα με τυρί
Κοτομπουγάτσα με τυρί
30΄ 45΄ 4 – 6 μερίδες –   Ιδανικά, για την κοτομπουγάτσα χρησιμοποιώ τα περισσεύματα από βραστό ή ψητό κοτόπουλο, ξεψαχνισμένο και κομματιασμένο με το...
Περισσότερα →
Κοτόπουλο Κάρι
Κοτόπουλο Κάρι
15΄ 1 ώρα 4 μερίδες 1 ώρα   Υλικά Εκτέλεση 1 ολόκληρο κοτόπουλο, βάρους περίπου 1.200 γρ., κομμένο σε 8 – 10 κομμάτια (ζητήστε από...
Περισσότερα →
Κοτόπουλο Cordon Bleu
Κοτόπουλο Cordon Bleu
20΄ 20΄ 4 μερίδες 30΄   Το κλασικό φιλέτο Cordon Bleu, δηλαδή «Μπλε Κορδόνι», είναι μια απλή ιδέα: ένα «σάντουιτς» από λεπτές φέτες φιλέτου κοτόπουλου,...
Περισσότερα →
Κοτόπιτα σε ρολό
Κοτόπιτα σε ρολό
40΄ 45΄ 5 ρολά –   Η κοτόπιτα αυτή μπορεί να συνδυαστεί με μια ωραία κοτόσουπα. Φτιάχνω την κοτόσουπα την οποία σερβίρω ως πρώτο πιάτο...
Περισσότερα →
Κότα μιλανέζα
Κότα μιλανέζα
1 ώρα 30΄ 4 – 6 μερίδες –   Υλικά Εκτέλεση 1 μεγαλούτσικο κοτόπουλο, βάρους περίπου 1.500 γρ. (ιδανική για τη συνταγή είναι η πουλάδα,...
Περισσότερα →