ΚΡΕΑΣ

Κεφτεδάκια φρικασέ
Κεφτεδάκια φρικασέ
40΄ 35΄ – 40΄ 4 μερίδες –   Η τέλεια πρόταση για όσους αγαπούν το αυγολέμονο. Ο,τι πρέπει για τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες, ιδιαίτερα μάλιστα...
Περισσότερα →
Κεφτεδάκια Σουηδικά
Κεφτεδάκια Σουηδικά
40΄ 15΄ 4 μερίδες 1 ώρα   Τα αγαπημένα κεφτεδάκια των Σουηδών… Αν δεν σας αρέσει το καπνιστό μπέικον μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα...
Περισσότερα →
Κεμπάπ πικάντικα
Κεμπάπ πικάντικα
15΄ 10΄ – 15΄ 6 μερίδες 1 ώρα   Τα πεντανόστιμα αυτά κεμπάπ συνοδεύονται με αραβικές πίτες, ντομάτες και μια εύκολη σάλτσα γιαουρτιού: Ζεσταίνω ελαφρώς...
Περισσότερα →
Αρνάκι πρασοσέλινο
Αρνάκι πρασοσέλινο
30΄ 1½ ώρα 6 μερίδες  –   Μην ξεχάσετε ποτέ: αν δεν σερβίρετε ένα φαγητό με αυγολέμονο αμέσως, μην σκεπάσετε την κατσαρόλα γιατί το αυγολέμονο...
Περισσότερα →
Αρνάκι εξοχικό
Αρνάκι εξοχικό
20΄ 1½ ώρα 6 μερίδες –   Όσα ρολάκια κρέατος κι αν σκαρφιστώ, όσα αρνίσια καρέ-κορώνα κι αν γεμίσω, όσες μαριναρισμένες αρνίσιες κοτολέτες κι αν...
Περισσότερα →
Navarin ανοιξιάτικο
Navarin ανοιξιάτικο
20΄ 1ώ + 45΄ 6 μερίδες –   Navarin είναι η γαλλική εκδοχή του στιφάδο. Το αργό μαγείρεμα, κάνουν το αρνάκι τρυφερό και τα λαχανικά...
Περισσότερα →
Γκιούλμπασι
Γκιούλμπασι
 15΄ 2½ ώρες 4 – 6 μερίδες   Παραδοσιακό, με δυνατή γεύση και σοφούς γευστικούς συνδυασμούς, το γκιούλμπασι είναι το καλύτερο κυριακάτικο πιάτο. Συνδυάστε...
Περισσότερα →