ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Πουρές μελιτζάνας
Πουρές μελιτζάνας
15΄ 40΄ 4 μερίδες –   Είτε το πούμε μελιτζανοσαλάτα είτε πουρέ μελιτζάνας, η ουσία είναι ότι τα μείγματα με ψίχα ψητής μελιτζάνας συνοδεύουν έξοχα...
Περισσότερα →
Πατάτες ογκρατέν
Πατάτες ογκρατέν
45΄ 1 ώρα 4 μερίδες –   Είναι ένα ιδανικό συνοδευτικό για χοιρινό ψημένο στο φούρνο ή για άλλα ψητά κρέατα και πουλερικά, ψημένα σκέτα,...
Περισσότερα →
Μανιτάρια φρικασέ
Μανιτάρια φρικασέ
20΄ 35΄ 4 μερίδες –   Για μια νηστίσιμη εκδοχή αυτής της σούπας, προσθέτω στα υλικά και 2 μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, ξεφλουδισμένες...
Περισσότερα →
Μπροκολόσουπα
Μπροκολόσουπα
10΄ 40΄ 4 μερίδες –   Σερβίρετε αυτή τη σούπα σε ένα επίσημο κάλεσμα, αλλά και σαν ένα ελαφρύ κύριο πιάτο, ακόμα και σαν σαλάτα...
Περισσότερα →
Μπρόκολο γιαχνί
Μπρόκολο γιαχνί
10΄ 35΄ 4 μερίδες  –   Η τριμμένη πατάτα είναι μια εξαιρετική λύση για «δεμένες» πυκνές σάλτσες γιατί περιέχει άμυλο και μελώνει ωραία. Ετσι μπορεί...
Περισσότερα →
Μπριάμ με μήλα
Μπριάμ με μήλα
20΄ 1 ώρα 4 μερίδες –   Τα μήλα, μελώνουν τέλεια με το ψήσιμο και προσφέρουν τη γλύκα τους στο φαγητό, γεφυρώνοντας τέλεια τις τελευταίες...
Περισσότερα →
Αγκινάρες στιφάδο
Αγκινάρες στιφάδο
30΄ 1ώ + 15΄ 4 μερίδες –   Φαγάκι νόστιμο και νηστίσιμο.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κατεψυγμένες αγκινάρες αν σας δυσκολεύουν στο καθάρισμα. Οι φρέσκες,...
Περισσότερα →
Αγκινάρες με αρακά
Αγκινάρες με αρακά
20΄ 30΄ – 35΄ 4 μερίδες  –   Κλασσικό λαδερό φαγητό με λαχανικά. Αν δεν βρούμε φρέσκες αγκινάρες και αρακά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα. Γίνονται...
Περισσότερα →
Αγκινάρες αλά πολίτα
Αγκινάρες αλά πολίτα
30΄ 50΄ 4 μερίδες –   Είναι σημαντικό να τρίψουμε τις φρέσκες αγκινάρες με λεμόνι για να μην μαυρίσουν. Φροντίζουμε να τις καθαρίσουμε σχολαστικά και...
Περισσότερα →
Μουσακάς Evi Evane
Μουσακάς Evi Evane
40΄ 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Από τα φαβορί στο EVI EVANE, ξακουστός και μοναδικός.  Άλλες φορές με σάλτσα γιαουρτιού και άλλες με...
Περισσότερα →