ΟΣΠΡΙΑ

Φασολάδα σούπα
Φασολάδα σούπα
10΄ 1½ – 2 ώρες 6 μερίδες 12 ώρες   Ανάλογα με το πόσο πηχτή ή υδαρή θέλουμε τη φασολάδα ρίχνουμε και το ανάλογο νερό....
Περισσότερα →
Φάβα (Σαντορίνη)
Φάβα (Σαντορίνη)
15΄ 1 ώρα 4 μερίδες  –   Το φυτό από το οποίο προέρχεται η φάβα είναι το λαθούρι, το οποίο στη Σαντορίνη καλλιεργείται εδώ και...
Περισσότερα →
Ρεβίθια σούπα
Ρεβίθια σούπα
15΄ 1 – 1½ ώρα 4 μερίδες 12 ώρες   Η πιο κλασσική σούπα με ρεβίθια ιδανική για της κρύες μέρες του χειμώνα. Στίψτε...
Περισσότερα →
Ρεβίθια λεμονάτα
Ρεβίθια λεμονάτα
2 ώρες 50΄ 4 μερίδες 12 ώρες   Κάτι ανάμεσα σε ζουμερό φαγητό κατσαρόλας και σούπα είναι αυτό το φαγητό που πραγματικά μοσχοβολά από...
Περισσότερα →
Ρεβιθάδα φούρνου
Ρεβιθάδα φούρνου
1½ ώρα 30΄ -40΄ 4 – 6 μερίδες 12 ώρες   Τα ρεβίθια που μαγειρεύονται στο φούρνο, μέσα σε γάστρα, μαλακώνουν καλύτερα, χυλώνουν θαυμάσια...
Περισσότερα →
Πουρές αρακά
Πουρές αρακά
30΄  12΄ 4 μερίδες –   Αν ο πουρές προκύψει υγρός, τον μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και τον ζεσταίνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά,...
Περισσότερα →