ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Ροζ ριζότο
Ροζ ριζότο
1 ώρα 20΄ – 30΄ 4 μερίδες –   Ίσως το πιο «ερωτικό» ριζότο που έχετε δοκιμάσει. Το χρώμα του αλλά και η γεύση του...
Περισσότερα →
Ριζότο με γαρίδες
Ριζότο με γαρίδες
10΄ 35΄ 4 μερίδες –   Το ριζότο αυτό είναι ένα ντελικάτο φαγητό που χρειάζεται και ένα ιδιαίτερο κρασί για να το αναδείξει. Ένα κομψό...
Περισσότερα →
Κριθαρότο με γαρίδες
Κριθαρότο με γαρίδες
15΄ 30΄ 4 μερίδες –   Μοντέρνο όσο το ριζότο, παραδοσιακό όσο μια “σκέτη από γιουβέτσι”. Αυτή η συνταγή, απλή και ταυτόχρονα εντυπωσιακή, αποτελεί το...
Περισσότερα →
Γαριδομακαρονάδα
Γαριδομακαρονάδα
40΄ 10΄ 4 μερίδες –   Καλοκαιρινό φαγητό που αρέσει στους πάντες. Προτιμήστε τις φρέσκες γαρίδες γιατί αυτές είναι που αφήνουν όλη τους τη γεύση...
Περισσότερα →