ΨΥΓΕΙΟΥ

Μους ροδάκινου
Μους ροδάκινου
45΄ – 4 μερίδες 1 – 2 ώρες   Το μασκαρπόνε είναι από τα πιο πλούσια κρεμώδη τυριά, με ήπια γεύση. Δίνει στα γλυκίσματα...
Περισσότερα →
Μιλφέιγ κλασικό
Μιλφέιγ κλασικό
25΄  30΄ 4 ατομικά μιλφέιγ –   Αν θέλουμε ξεχωριστή εμφάνιση στο μιλφέιγ, ρίχνουμε την κρέμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και στη μύτη του...
Περισσότερα →
Τούρτα έκπληξη
Τούρτα έκπληξη
35΄ 10΄ 6 – 8 μερίδες 3 ώρες   Δεν είναι απλώς εύκολη αλλά και εντυπωσιακή! Αυτή η τούρτα με έτοιμο, καλής ποιότητας παντεσπάνι, κλείνει...
Περισσότερα →
Τούρτα «Εσκιμό»
Τούρτα «Εσκιμό»
20΄ 10΄ 6 – 8 μερίδες 4-5 ώρες   Ποιος λέει ότι οι τούρτες είναι δύσκολες; Δοκιμάστε τη και ξεχάστε τις περίπλοκες τεχνικές και τις...
Περισσότερα →
Τιραμισού με φράουλες
Τιραμισού με φράουλες
 15΄  – 6 – 8 μερίδες 2 ώρες   Μια δροσερή, ανοιξιάτικη παραλλαγή του διάσημου τιραμισού. Η πρωτότυπη βάση του έχει ιδιαίτερα φραουλένια γεύση. Για...
Περισσότερα →
Μωσαϊκό με φράουλες
Μωσαϊκό με φράουλες
20΄ –  6 μερίδες 3 ώρες   Το κλασικό και αγαπημένο «μωσαϊκό» με πτι-μπερ εμπλουτίζεται με χαλβά του μπακάλη για περισσότερο σώμα και «δροσίζει» με...
Περισσότερα →
Μπανόφι
Μπανόφι
20΄ για την καραμέλα 3½ – 4 ώρες 6 μερίδες 4 ώρες   Ένα αγγλικό, παραδοσιακό γλυκό που έκανε σχετικά πρόσφατα την εμφάνισή του και...
Περισσότερα →
Μπανανοκορμός
Μπανανοκορμός
 30΄ 6΄-7΄ 4-6 6 ώρες συνολικά   Η ομορφιά αυτού του κορμού είναι η όψη που έχει κάθε φέτα, όταν τον κόψετε: Στο κέντρο...
Περισσότερα →
Ζελέ διπλής σοκολάτας
Ζελέ διπλής σοκολάτας
 40΄ – 6 μερίδες 4 ώρες + 40΄   Για να πετύχει άψογα η εκτέλεση του αρκετά απλού αυτού γλυκίσματος, φροντίζουμε να έχουμε έτοιμα παγάκια στην κατάψυξη...
Περισσότερα →
Cheesecake με μπανάνες
Cheesecake με μπανάνες
40΄ – 10 μερίδες 4 ώρες   Το τσιζκέικ φτιάχνεται κυριολεκτικά με οτιδήποτε! Εδώ, μια πρόταση με μπανάνες, φρούτο που βρίσκουμε όλο το χρόνο. Υλικά...
Περισσότερα →
Banoffee Cheesecake
Banoffee Cheesecake
30΄ 50΄ για το γάλα 1½ – 2 ώρες 6 μερίδες 2 ώρες   Mη βάλετε να ψήσετε μόνο ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα. Μπορείτε να γεμίσετε...
Περισσότερα →