ΠΙΤΕΣ-ΤΑΡΤΕΣ

Πάστα Φλώρα
Πάστα Φλώρα
30΄  40΄ – 45΄ 1 φόρμα διαμέτρου 24 – 26 εκ. –   Η κλασική πάστα φλώρα είναι από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές...
Περισσότερα →
Τάρτα σοκολάτας
Τάρτα σοκολάτας
20΄ 20΄-25΄ 4 μερίδες 1 ώρα   Τάρτα full chocolate… Το απόλυτο γλυκό γι’ αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη σοκολάτα. Υλικά Εκτέλεση...
Περισσότερα →
Ταρτάκια καπουτσίνο
Ταρτάκια καπουτσίνο
30΄ 30΄ 6 μερίδες 1 ώρα   Μικρές μπουκιές σοκολατένιας νοστιμιάς με πλούσια κρέμα καφέ. Τρώγονται στη στιγμή και συνοδεύουν έναν αρωματικό καπουτσίνο. Υλικά Εκτέλεση...
Περισσότερα →
Τάρτα με ακτινίδια
Τάρτα με ακτινίδια
45΄ 1 ώρα Για 1 φόρμα 24 εκ. 2-3 ώρες   Τα ελληνικά ακτινίδια της βόρειας Ελλάδας είναι εξαιρετικής ποιότητας, ζουμερά, γλυκά και αφράτα,...
Περισσότερα →
Τάρτα Lemon pie
Τάρτα Lemon pie
50΄ 40΄  για 1 ταρτιέρα 20 εκ. ή 4 μικρές τάρτες 30΄   H κλασική αμερικάνικη τάρτα που με ξετρελαίνει. Τραγανή βάση, αφράτη, μυρωδάτη κρέμα...
Περισσότερα →
Σοκολατόπιτα
Σοκολατόπιτα
20΄ 22΄-25΄ 6 – 8 μερίδες –   Αν και με πλούσια υφή, αυτή η σοκολατόπιτα δεν πρέπει να λασπώσει. Για να το πετύχουμε αυτό,...
Περισσότερα →
Ροδακινόπιτα
Ροδακινόπιτα
 30΄ 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Αυτό η πιτούλα είναι κάτι σαν τάρτα τατέν με ροδάκινα και καρύδα. Αν το διατηρήσετε σε γυάλινη...
Περισσότερα →
Ραβανί καρότο
Ραβανί καρότο
 40΄  40΄  6 – 8 μερίδες –   Ένα ραβανί απίθανα νόστιμο και γλυκό, με τον πουρέ καρότου να δίνει υπέροχο χρώμα και χαρακτηριστική γεύση....
Περισσότερα →
Πορτοκαλόπιτα
Πορτοκαλόπιτα
 20΄  1 ώρα για ένα ταψί 38 εκ.   Τέλειο, μοσχοβολιστό γλυκό που θα αρέσει σε όλους! Μην παραλείψετε τις ελαφρώς καραμελωμένες φέτες πορτοκαλιού....
Περισσότερα →
Μπουγατσίνια
Μπουγατσίνια
40΄ 20΄-25΄ 15 πιτάκια   Μικρές λαχταριστές μπουκιές με την μυρωδάτη κρέμα μπουγάτσας στο εσωτερικό και τραγανό φύλλο εξωτερικά. Ιδανικά για πρωινό, για μικρούς...
Περισσότερα →
Μπακλαβογαλατόπιτα
Μπακλαβογαλατόπιτα
30΄ 45΄ για 1 ταψί 32 εκ. –   Δεν είναι μπακλαβάς, δεν είναι γαλατόπιτα… είναι ένας υπέροχος συνδυασμός και των δύο γλυκών μαζί. Δοκιμάστε...
Περισσότερα →
Λεμονόπιτα
Λεμονόπιτα
 30΄ 45΄ 1 ταρτιέρα διαμ. 20-22 εκ.   Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να αξιοποιήσετε τα μυρωδάτα λεμόνια. Διαλέξτε ελληνικά γιατί έχουν ασύγκριτη...
Περισσότερα →