ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ

Ξεροτήγανα (Κρήτη)
Ξεροτήγανα (Κρήτη)
20΄  40΄ 50-60 κομμάτια 30΄   Ξεροτήγανα, δηλαδή δίπλες. Μην σας τρομάζει το τηγάνισμά τους, με το μαστόρικο δίπλωμά τους μέσα στο λάδι. Λίγη...
Περισσότερα →
Μπουγατσίνια
Μπουγατσίνια
40΄ 20΄-25΄ 15 πιτάκια   Μικρές λαχταριστές μπουκιές με την μυρωδάτη κρέμα μπουγάτσας στο εσωτερικό και τραγανό φύλλο εξωτερικά. Ιδανικά για πρωινό, για μικρούς...
Περισσότερα →
Μπακλαβογαλατόπιτα
Μπακλαβογαλατόπιτα
30΄ 45΄ για 1 ταψί 32 εκ. –   Δεν είναι μπακλαβάς, δεν είναι γαλατόπιτα… είναι ένας υπέροχος συνδυασμός και των δύο γλυκών μαζί. Δοκιμάστε...
Περισσότερα →
Κουλούρια Πασχαλινά
Κουλούρια Πασχαλινά
15΄ 15΄ – 18΄ 60-70 κουλούρια 20΄   Κλασσικά κουλουράκια αμμωνίας. Αφράτα και ταυτόχρονα τραγανά. Δεν πρέπει να λείπουν από τις πασχαλινές μας δημιουργίες....
Περισσότερα →
Κανταΐφι με κρέμα
Κανταΐφι με κρέμα
45΄ 15΄ ταψί 20 εκ. 1 ώρα   Εκμέκ κανταΐφι, μεγαλειώδες, λαχταριστό, γλύκισμα για ιδιαίτερες περιστάσεις. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα στρογγυλό τσέρκι που θα...
Περισσότερα →