ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ

Μους ροδάκινου
Μους ροδάκινου
45΄ – 4 μερίδες 1 – 2 ώρες   Το μασκαρπόνε είναι από τα πιο πλούσια κρεμώδη τυριά, με ήπια γεύση. Δίνει στα γλυκίσματα...
Περισσότερα →
Τηγανίτες με μήλα
Τηγανίτες με μήλα
1 ώρα 20΄ – 25΄ 4 μερίδες –   Υπερέχουν από τις συνηθισμένες τηγανίτες τόσο στην εμφάνιση όσο και στη νοστιμιά, αν και απαιτούν λίγο...
Περισσότερα →
Τάρτα με ακτινίδια
Τάρτα με ακτινίδια
45΄ 1 ώρα Για 1 φόρμα 24 εκ. 2-3 ώρες   Τα ελληνικά ακτινίδια της βόρειας Ελλάδας είναι εξαιρετικής ποιότητας, ζουμερά, γλυκά και αφράτα,...
Περισσότερα →
Ρολό με σύκα
Ρολό με σύκα
15΄ – 6 – 8 μερίδες –   Στην πραγματικότητα δεν είναι πίτα, αφού δεν περιέχει φύλλο, αλλά μια πυκνή πάστα, μοσχομυριστή και γλυκιά. Διατηρείται...
Περισσότερα →
Ροδακινόπιτα
Ροδακινόπιτα
 30΄ 45΄ 6 – 8 μερίδες –   Αυτό η πιτούλα είναι κάτι σαν τάρτα τατέν με ροδάκινα και καρύδα. Αν το διατηρήσετε σε γυάλινη...
Περισσότερα →
Πορτοκαλόπιτα
Πορτοκαλόπιτα
 20΄  1 ώρα για ένα ταψί 38 εκ.   Τέλειο, μοσχοβολιστό γλυκό που θα αρέσει σε όλους! Μην παραλείψετε τις ελαφρώς καραμελωμένες φέτες πορτοκαλιού....
Περισσότερα →
Μπανανοκορμός
Μπανανοκορμός
 30΄ 6΄-7΄ 4-6 6 ώρες συνολικά   Η ομορφιά αυτού του κορμού είναι η όψη που έχει κάθε φέτα, όταν τον κόψετε: Στο κέντρο...
Περισσότερα →
Μιλφέιγ με κεράσια
Μιλφέιγ με κεράσια
 15΄ 20΄ 4 – 6 μερίδες –   Την άνοιξη που τα κεράσια είναι στο φόρτε τους, μπορείτε να αντικαταστήσετε την κομπόστα, χρησιμοποιώντας και λίγο...
Περισσότερα →
Μηλόπιτα τούρτα
Μηλόπιτα τούρτα
 30΄  25΄ – 30΄ 6 – 8 μερίδες –   Μου αρέσουν οι μηλόπιτες γιατί συνδυάζουν την ευκολία και την οικεία, καθημερινή γεύση ενός κέικ...
Περισσότερα →
Αχλαδοσοκολατόπιτα
Αχλαδοσοκολατόπιτα
40΄ 30΄ 8 – 10 μερίδες –   Ωραία πρόταση για τα γιορτινά τραπέζια. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα αχλάδια με φρούτα της εποχής. Φροντίστε μόνο...
Περισσότερα →