ΔΙΕΘΝΗ

Red Velvet Cake
Red Velvet Cake
15´ 30´-35´ 1 φόρμα 22-24 εκ. –   Διάσημο κέικ της παγκόσμιας ζαχαροπλαστικής με απαλή υφή, πλούσια κρέμα και γιαουρτένια γεύση. Υλικά Εκτέλεση 350...
Περισσότερα →
Τιραμισού με φράουλες
Τιραμισού με φράουλες
 15΄  – 6 – 8 μερίδες 2 ώρες   Μια δροσερή, ανοιξιάτικη παραλλαγή του διάσημου τιραμισού. Η πρωτότυπη βάση του έχει ιδιαίτερα φραουλένια γεύση. Για...
Περισσότερα →
Τάρτα Lemon pie
Τάρτα Lemon pie
50΄ 40΄  για 1 ταρτιέρα 20 εκ. ή 4 μικρές τάρτες 30΄   H κλασική αμερικάνικη τάρτα που με ξετρελαίνει. Τραγανή βάση, αφράτη, μυρωδάτη κρέμα...
Περισσότερα →
Μπανόφι
Μπανόφι
20΄ για την καραμέλα 3½ – 4 ώρες 6 μερίδες 4 ώρες   Ένα αγγλικό, παραδοσιακό γλυκό που έκανε σχετικά πρόσφατα την εμφάνισή του και...
Περισσότερα →
Εκλέρ με σοκολάτα
Εκλέρ με σοκολάτα
1½ ώρα 15΄ 20 – 25 μικρά   Αμαρτωλή, γαλλική συνταγή που λατρεύω.  Είναι λίγο «μπελαλίδικα» αλλά με αποζημιώνει η γεύση τους. Πλούσια, σοκολατένια… τέλεια!...
Περισσότερα →