ΓΡΗΓΟΡΑ

Τρουφάκια Ραφαέλλο
Τρουφάκια Ραφαέλλο
 30΄ – 15-20 τρουφάκια 1 ώρα   Πυκνά και βελούδινα στην υφή, με τη γλύκα της λευκής σοκολάτας και την εξωτική επικάλυψη τριμμένης καρύδας,...
Περισσότερα →
Τηγανίτες με ζάχαρη
Τηγανίτες με ζάχαρη
20΄ 30΄ Για 45-50 μικρές τηγανίτες, που γεμίζουν 6 μικρά μπολ –   Αυτές οι μικρές τηγανίτες-μπουκιές σερβίρονται πασπαλισμένες με μπόλικη ζάχαρη αλλά, αν...
Περισσότερα →
Ρολό με σύκα
Ρολό με σύκα
15΄ – 6 – 8 μερίδες –   Στην πραγματικότητα δεν είναι πίτα, αφού δεν περιέχει φύλλο, αλλά μια πυκνή πάστα, μοσχομυριστή και γλυκιά. Διατηρείται...
Περισσότερα →
Πάβλοβα με μπεζέδες
Πάβλοβα με μπεζέδες
20΄  – 4 – 6 μερίδες –   Ντελικάτο γλύκισμα δεν το φτιάχνω πάντα τα Χριστούγεννα. Γίνεται πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται μαγείρεμα και αρέσει πάντα. ...
Περισσότερα →
Μουσταλευριά με σιμιγδάλι
Μουσταλευριά με σιμιγδάλι
 5΄  20΄ 6 μερίδες  –   Αντικαθιστώντας το αλεύρι με σιμιγδάλι πετυχαίνουμε μια υφή που θυμίζει ελαφρώς το χαλβά. Αυτή μουσταλευριά εμπλουτίζεται με ξηρούς καρπούς...
Περισσότερα →
Μουσταλευριά με πετιμέζι
Μουσταλευριά με πετιμέζι
 5΄  20΄  4 – 6 μερίδες –   Μια διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής μουσταλευριάς, με την ασύγκριτη, ελαφρώς καβουρδισμένη γεύση και γλύκα του πετιμεζιού. Ιδιαίτερα...
Περισσότερα →
Μουσταλευριά
Μουσταλευριά
 5΄  20΄  6 μερίδες –   Η κλασική συνταγή για απολαυστική σπιτική μουσταλευριά! Μούστο μπορείτε να αγοράσετε από ορισμένες κάβες, αλλά ασφαλώς μπορείτε να φτιάξετε...
Περισσότερα →
Mont Blanc στο ποτήρι
Mont Blanc στο ποτήρι
30΄  – 4 μερίδες –   Mont Blanc (Λευκό Ορος) είναι το όνομα της ψηλότερης κορυφής των Αλπεων, προς τιμήν της οποίας ονομάστηκε και το...
Περισσότερα →
Αυγοφέτες με σοκολάτα
Αυγοφέτες με σοκολάτα
10΄ 15΄ 6 μερίδες –   Το μυστικό για τέλειο αποτέλεσμα είναι να ρίξουμε την τριμμένη κουβερτούρα πάνω στις τηγανισμένες αυγοφέτες, όσο είναι ακόμα καυτές,...
Περισσότερα →