ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Πίτα της Τυρινής
Πίτα της Τυρινής
10΄ 45΄ 1 ταψί 36 εκ. –   Ελλήνων Γεύσεις στην Αγόριανη (2/3/2014) Υλικά Εκτέλεση 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 3 φλιτζ. τσαγιού γάλα...
Περισσότερα →
Καρυδόπιτα αφράτη
Καρυδόπιτα αφράτη
20΄ 1 ώρα 1 ταψί διαμέτρου 36 εκ. –   Ελλήνων Γεύσεις στην Αράχωβα (8/12/2013) Υλικά Εκτέλεση 8 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, χωριστά τα...
Περισσότερα →
Ροζ ριζότο
Ροζ ριζότο
15΄ 20΄ 4 μερίδες –   Ελλήνων Γεύσεις στην Καλαμάτα Υλικά Εκτέλεση 2 μεγάλα παντζάρια, κατά προτίμηση βιολογικά, κομμένα σε κομμάτια 4 κουτ. σούπας...
Περισσότερα →
Ροφός στιφάδο
Ροφός στιφάδο
30΄ 40΄ 4 – 6 μερίδες –   Ελλήνων Γεύσεις στη Σκόπελο. Υλικά Εκτέλεση 1.000-1.200 γρ. ροφός φρέσκος, κομμένος σε χοντρές φέτες 1 κιλό...
Περισσότερα →
Kοτοπιτάκια
Kοτοπιτάκια
30΄ 30΄ – 35΄ 16 πιτάκια –   Ένα τραπέζι Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη! Υλικά Εκτέλεση 16 φύλλα κρούστας Ζύμη Ψαχνών 600 γρ. κιμά κοτόπουλο...
Περισσότερα →
Σούπα κολοκύθας
Σούπα κολοκύθας
 20΄ 2 ώρες 4 μερίδες –   Ένα τραπέζι Ελλάδα στην Εύβοια! Υλικά Εκτέλεση 1 στρογγυλή κολοκύθα (2,5 κιλών) 1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε...
Περισσότερα →
Tρουφάκια καρύδας
Tρουφάκια καρύδας
 15΄ – 10 – 15 τρουφάκια –   Ένα τραπέζι Ελλάδα στην Άνδρο! Υλικά Εκτέλεση 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (καλής ποιότητας 55% τουλάχιστον περιεκτικότητας...
Περισσότερα →
Μαραθοκανταϊφάκια
Μαραθοκανταϊφάκια
 20´ 30´ 24 κανταϊφάκια   Ένα τραπέζι Ελλάδα στη Σύρο! Υλικά Εκτέλεση 350 γρ. φύλλο καταϊφι   140 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο, λιωμένο Για τη γέμιση...
Περισσότερα →
Μοσχαράκι με σύκα
Μοσχαράκι με σύκα
20΄ 45΄ περίπου 6 μερίδες –   Ένα τραπέζι Ελλάδα στο Λασίσι Υλικά Εκτέλεση 1½ κιλό μοσχαράκι από ελιά ή κιλότο, χωρίς κόκαλο, κομμένο σε...
Περισσότερα →