ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ

Πίτα της Τυρινής
Πίτα της Τυρινής
10΄ 45΄ 1 ταψί 36 εκ. –   Ελλήνων Γεύσεις στην Αγόριανη (2/3/2014) Υλικά Εκτέλεση 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 3 φλιτζ. τσαγιού γάλα...
Περισσότερα →
Καρυδόπιτα αφράτη
Καρυδόπιτα αφράτη
20΄ 1 ώρα 1 ταψί διαμέτρου 36 εκ. –   Ελλήνων Γεύσεις στην Αράχωβα (8/12/2013) Υλικά Εκτέλεση 8 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά, χωριστά τα...
Περισσότερα →
Ροζ ριζότο
Ροζ ριζότο
15΄ 20΄ 4 μερίδες –   Ελλήνων Γεύσεις στην Καλαμάτα Υλικά Εκτέλεση 2 μεγάλα παντζάρια, κατά προτίμηση βιολογικά, κομμένα σε κομμάτια 4 κουτ. σούπας...
Περισσότερα →
Ροφός στιφάδο
Ροφός στιφάδο
30΄ 40΄ 4 – 6 μερίδες –   Ελλήνων Γεύσεις στη Σκόπελο. Υλικά Εκτέλεση 1.000-1.200 γρ. ροφός φρέσκος, κομμένος σε χοντρές φέτες 1 κιλό...
Περισσότερα →