ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

To σωστό αλάτισμα…
To σωστό αλάτισμα…
Το αλάτι είναι το απόλυτο καρύκευμα για να νοστιμίσουμε τα φαγητά, αλλά το κάνετε σωστά… Αλατίζετε το κρέας 1 έως 3 ώρες νωρίτερα και...
Περισσότερα →
Μαρμελάδα σε 10 λεπτά…
Μαρμελάδα σε 10 λεπτά…
Η μαμά (θεία/γιαγιά/γειτόνισσα) έκανε την καλή πράξη και σας έφερε δυο βαζάκια γλυκό κουταλιού (οτιδήποτε, δεν έχει σημασία), φτιαγμένο από τα χεράκια της. Και...
Περισσότερα →
Πώς γίνονται τα καρότα γλασέ
Πώς γίνονται τα καρότα γλασέ
Ένα πιάτο σκέτο γλύκισμα! Μυρωδάτα, τρυφερά και τραγανά μαζί, τα γλασαρισμένα καρότα είναι πεντανόστιμα και δεν θα βρείτε καλύτερο συνοδευτικό για ανοιξιάτικα πιάτα με...
Περισσότερα →
Πώς καθαρίζουμε τις σουπιές;
Πώς καθαρίζουμε τις σουπιές;
Στην αγορά βρίσκω σουπιές φρέσκες και κατεψυγμένες. Οι κατεψυγμένες πωλούνται σε συσκευασίες των 700-1.000 γρ., ολόκληρες και καθαρισμένες, συχνά φιλεταρισμένες. Αν αγοράσω κατεψυγμένες σουπιές,...
Περισσότερα →