προορισμός…γεύση!

Με το άκουσμα της λέξης «δωδώνη» το μυαλό όλων, πηγαίνει στο παγωγό… Εκτός όμως, από την τεράστια γκάμα γεύσεων που παράγει από το 1967, με μεράκι και αγάπη προς τον καταναλωτή, η «δωδώνη» έχει επεκτείνει την παραγωγή της σε υπέροχα γλυκά.
Γλυκά μοντέρνα και παραδοσιακά, παρασκευάζονται με άριστες πρώτες ύλες και σερβίρονται ολόφρεσκα με μια μπάλα παγωτό της αρεσκείας μας.
Ένας αχνιστός, μυρωδάτος καφές χρειάζεται μια τραγανή μηλόπιτα με ψημένα μήλα και μαρμελάδα βερίκοκο ή μια αρωματική, ζουμερή πορτοκαλόπιτα.

Μηλόπιτα
Μηλόπιτα

Αν η όρεξή μου αποζητά μια καυτή σοκολάτα, είναι σίγουρο ότι θα τη συνοδέψω με ένα εθιστικό brownies, με καρύδια και σοκολάτα ή ένα αφράτο σουφλέ σοκολάτας ή την καινούρια πρόταση της «δωδώνης», το red velvet cake. Ένα φλογερό, κόκκινο κέικ με φρουτώδη γεύση, με μια ελαφριά κρέμα τυριού.

Σουφλέ σοκολάτας
Σουφλέ σοκολάτας

Red Velvet
Red Velvet

Mε το τσάι μου αποζητώ κάτι πιο παραδοσιακό και πιο σιροπιαστό.
Μια ζουμερή καρυδόπιτα με καρύδια και κανέλα, ή ένα εκμέκ με φρέσκια «μαστιχωτή» κρέμα. Τέλεια, ταιριάζει και το ραβανί ή το κλασικό, σοκολατένιο μωσαϊκό.

Καρυδόπιτα - Ραβανί
Καρυδόπιτα – Ραβανί
Εκμέκ
Εκμέκ

Σε όλα τα καταστήματα, βρίσκω και υπέροχες τούρτες σε μοναδικές γεύσεις. Σοκολάτα-φράουλα, cookies, σοκολατίνα, αμυγδάλου, cheesecake, τιραμισού, πραλίνα φουντουκιού… Η σταθερή τους ποιότητα, η φρεσκάδα τους και κυρίως οι πολλές γεύσεις τους με κάνουν να μη ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Το σίγουρο είναι, ότι όποια και να είναι η επιλογή μου, η δωδώνη θα με έχει ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα.
tourta-kommati

Τούρτα Lila Pause - Τούρτα Αμυγδάλου
Τούρτα Lila Pause – Τούρτα Αμυγδάλου

1 Comment

  1. Really good!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *